İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

HOSTARSIVI.COM Satılık...

ayturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Host indexleme sistemi için geliştirmei düşündüğüm siteyi ilgilenemediğim için satıyorum.

FİYAT : 250$

irtibata geçmek isteyenler PM atabilir.

EBilisim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence okadar etmez :S ama umarım istediğin fiyata satabilrisin..

E

echo

Misafir
bence ilerisi açık bir proje için her domain iş yapar ama umarım istediğin fiyata satabilirsin

ayturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
echo' Alıntı:
bence ilerisi açık bir proje için her domain iş yapar ama umarım istediğin fiyata satabilirsin
SAYGI DUYARIM Söylediklerine...
Yalnız şu an piyasada bu isme yakın bir proje oldukça iyi hizmet sunmakta. Eğer vaktim olsaydı bundan daha iyi bir proje ile iyi işler yapacağımı düşünüyordum.
Ne yazık ki vaktim olmadığı için bunu gerçekleştiremedim.

Yalnız sana bir konu da katılmıyorum. Çünkü ilerisi açık her domain iş yapar demişsin. Bana göre her duman iş yapmaz domain'in akılda kalması önemli ki eğer marka yapmayı düşünüyorsan...

E

echo

Misafir
ayturk' Alıntı:
Yalnız sana bir konu da katılmıyorum. Çünkü ilerisi açık her domain iş yapar demişsin. Bana göre her duman iş yapmaz domain'in akılda kalması önemli ki eğer marka yapmayı düşünüyorsan...

kesinlikle katılıyorum domain tabiki önemli

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
arada kalmış domainler önemli değil, ayrıca domain çok absürd ve uzun olmadıkça ve proje iyiyse sen istemesende markalaşır. ya gerçekten jenerik olacak ya da konuyla alakalı herhangi bir domain. bence hostarsivi.com domain kayıt parası bile etmez (satış baltalamak değil, sonuç olarak burası forum ve yeni bilgilenen bir sürü insan var, senin bu postun onları bak böyle bir domain bile 250 den başlıyor havasına sokmasın ar.kadaşları, yarın bir gün gider onlarda bi sürü domain toplar paralarına yazık olur)

ayrıca bunlar satılık listesindeki domainler. ve bu fiyata alıcı bulabilmiş gözükmüyorlar pek.
YoungHosting.com $200.00
ZoneHosting.com $200.00
yasaklanmışHosting.com $500.00
FitHosting.com $700.00
ExtraHosting.com $980.00
HostingSite.com $1,050.00
HostingAmerica.com $1,300.00
HostingSource.com $1,500.00
WordHosting.com $1,640.00
HostingWiz.com $1,688.00
MagicHosting.com $1,800.00

ayturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ZIPPKIN' Alıntı:
arada kalmış domainler önemli değil, ayrıca domain çok absürd ve uzun olmadıkça ve proje iyiyse sen istemesende markalaşır. ya gerçekten jenerik olacak ya da konuyla alakalı herhangi bir domain. bence hostarsivi.com domain kayıt parası bile etmez (satış baltalamak değil, sonuç olarak burası forum ve yeni bilgilenen bir sürü insan var, senin bu postun onları bak böyle bir domain bile 250 den başlıyor havasına sokmasın ar.kadaşları, yarın bir gün gider onlarda bi sürü domain toplar paralarına yazık olur)

ayrıca bunlar satılık listesindeki domainler. ve bu fiyata alıcı bulabilmiş gözükmüyorlar pek.
YoungHosting.com $200.00
ZoneHosting.com $200.00
yasaklanmışHosting.com $500.00
FitHosting.com $700.00
ExtraHosting.com $980.00
HostingSite.com $1,050.00
HostingAmerica.com $1,300.00
HostingSource.com $1,500.00
WordHosting.com $1,640.00
HostingWiz.com $1,688.00
MagicHosting.com $1,800.00

Tamam eyvallah bu senin görüşün yalnız gelişen Türkiye internetinde oldukça randıman sağlayabilecek bir domain bence..

ayturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ZIPPKIN' Alıntı:
olabilir, bence o zaman sakla. ilerisi için küçük bir yatırım olabilir. en azından bi index at dursun derim.

Aslında saklamak isterim ama sanırım ben bu domain ile hiç ilgilenemeyeceğim gibi geliyor.

Sanalvadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu domain bence çok iş yapar ama burada bu fiyata sanırım satamazsın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.