İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hostbul Odeme Yapiyormu?

T

Turkyurdu.org

Misafir
Hostbul Ortaklik sistemine uye olupta para alan biri var mi?
Bosuna kayit zahmetine girmemek lazim:)

N

nothing

Misafir
yapmıyor bence.. ödeme alamayan arkadaşlarım var, bende alamadım.. para 10 ytl olunca istedim ve bana bir mail göndermişler; hesabınızı inceledik fakat üzgünüz ödeme yapamıyoruz, çünkü hile yapmışsınız.

madem hile yapmışım o zaman neden en başından söylememişler bunu, resmen salak yerine koydular bizi, tabii hit kazanıyorlar üstümüzden ondan sesleri çıkmıyor ilk başlarda ama iş parayı ödemeye gelince "üzgünüz hile yapmışsınız"

üye olduğuna değmez, her an hile yapmışsın damgasını yiyebilirsin.. ben gerçekten hile falan yapmadığım halde yedim damgayı..

kesinlikle tavsiye etmem..

hostbul OUT..........

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adam hosting sitelerinden ayda 1000$ nin üstünde kazanıyordur eminim buna sana 10 milyonun derdini yapcak değil hile yapmasanda kesinlikle öder Ozan beyle uzun süredir çalışıyoruz ve bir sorun yok ödeme konusunda en geç 1 hafta içinde gerçekleştirir ödemelerimi...Kesinlikle güvenilirdir

O

onder

Misafir
ozan bey.. bu eleman kendi sitesine de öyle yazmıştı bi aralar, belki hala da öyledir. ne bey'i ise artık.

H

hitmp3tr_com

Misafir
arkadaşlar ben çalıştım hostbulla ve kesinlikle güvenilir firma. ödememezlik mümkün diil.

benim hesabımı silmelerine rağmen hesabımda kalan paramı vermişlerdi. eğer dolandırıcı olsa kapattığı hesabın parasını ödemezdi.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Güvenilir firma olabilir ama hosbuldan para kazanmak işkence resmen söyliyim:) 10 ayda yaparsın 20 ytl..

T

Turkyurdu.org

Misafir
Nelerini gordu bu memleket insani Link100. Eh insanlik hali , acaba? diyor insan

H

hitmp3tr_com

Misafir
kardeşim heralde kazanamazsın kazanman için webmasterlara yönelik siten olacak

adam mp3 sitesinde tıklamıyo tabi.

bakıyo "hostbul" one diye merak eden bikaç sazan çıkıyo ordan kazanıyon işte :)

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yoo sadece host ya da tasarım sitesine vermiyolar ki? ayrıca nete girip site dolaşanların çoğu "ben vepmastır olcam" diye dolaşıyo bunu da biliyoruz yani illaki çekiyor ilgisini ama az çekiyor işte malesef hostbul çooooooooook az ödeme yapyor ççoooooooooook daha fazlasını kazanıyor..

S

Senbul

Misafir
Ben hostbuldan 60ytl odeme aldım.Kesinlikle son kurusuna kadar oduyor.Tıklama ornları dusukte olsa saglam bir arkadas.Hile hurda yapmadıgınız surece paranızı alırsınız.

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet bende aynı şekilde ödememi aldım. herhangi bir problem yok. istediğimden 1 hafta sonra gönderdiler

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla ben kaç aydır çalışıyorum hatta acıldıgın günden beri ve ödemem hiç gecikmedi

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
az kazandırır ama ödemeleri yapar diye biliyorum. en azından benim bir siteme bir ödeme yaptı sonra da ben bıraktım.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
60 ytl mi? Ben 60 ytl herhalde 40 sene sonra alırım hostbuldan emeklilik ikramiyesi şeklinde :)

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hostbul un ilk üyelerindenim. şu ana kadar toplam 250 YTL ye yakın bir ödeme aldım. kesinlikle hiç bir problem çıkarmadılar. ödemeler 3-4 gün içinde kesinlikle hesapta oluyor...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.