İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hostcini VPS(Önerirmisiniz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

intibah

eksiksiz.com
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
dedicatedler pahalı

aylık bütçem 100 ytl cpanel dahil :)

40 gb alan
200gb trafik
amd 2000+
windows 2003
256 ram

dedicatedmiş görüştüğüm hostingcinin söylediğine göre 100 ytl istedi. aca windows olduğu için php sitelerde sorun çıkarır mı ? Bir ara php için linux tavsiye edildiğini duymuştum.

raptor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dedicatedler pahalı

aylık bütçem 100 ytl cpanel dahil :)

40 gb alan
200gb trafik
amd 2000+
windows 2003
256 ram

dedicatedmiş görüştüğüm hostingcinin söylediğine göre 100 ytl istedi. aca windows olduğu için php sitelerde sorun çıkarır mı ? Bir ara php için linux tavsiye edildiğini duymuştum.

paneli plesk seçersiniz, buyrun bu sunucuyu kullanıyorum hiçbir sorun yok.

https://www.teknoserver.net/DSPL2400-3000.html

bütçenize göre..

Enis Okur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kerem Çöpçü, undernet'in eski shellcilerindendir. Shell hosting'in parladığı dönemlerde büyük çaplı bir vurgun gerçekleştirmişti. O vurgun döneminde en büyük Türk kanalı #zurna'nın sahibi olan Haday'da onun müşterisiydi. Kanal sahibi bncsini ve botlarını o sağlıyordu. Bu vesileyle, kanalı (takeover) ele geçirmişti. Haday kanalı geri alabilmek için 1 aydan fazla uğraşmıştı. O dönemlerde (sanırım 2001-2002 yıllarıydı) Kerem Çöpçü undernet ve diğer irc platformlarında çok konuşulan bir isimdi. bilen bilir..

Ardından kurdu hostcini'ni. Uzunca bir süre adını gizledi, ancak yaşananlar unutulunca ve doğru dürüst hizmetlerinin devamlılığı gelince şirket sahibi olduğunu cümle aleme duyurdu. Neticede bu işi meslek edindi ve şimdi gayet iyi durumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5