İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hostcini'nin Rezaleti

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İşi hakkıyla yapmaktan kastınız nedir?

Yanlış anlamayın tartışmak için sormuyorum..Gerçekten varsa bir hatamız görmek istiyorum.Samimice cevap verirseniz sevinirim.

Evet biraz iddialı bir söz oldu. Ben yabancılar kadar bu işi hakkıyla yapmadığımızı söylemek istiyorum. Yani genel olarak, belli bir kesimi veya sadece host vs. işinden bahsetmiyorum.

Küçük bir not vereyim konunun anlaşılması için.
Bir yere gazetelerin film çıkışlarının kurulduğu sistem kurulacaktı ama ingiliz amcam nem oranının %5 kadar fazla olduğu için sistemi kurmanın doğru olmadığını onun için havayı temizleyecek bir cihaz almamız gerektiğini söylemişti.

Şimdi örneğin herhangi bir yerli firma bunu göz önüne alıyor mudur sizce? Ben çok gördüm "aman ne olacak" diyenleri.

Kanalizasyon çukurlarında ölen çocukları. Halbuki çukurun üstüne bir kaç tahta konularan önlem alınabilecek bir olay.

Burası Türkiye, burada işler ne yazık ki böyle yürüyor. :(

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet biraz iddialı bir söz oldu. Ben yabancılar kadar bu işi hakkıyla yapmadığımızı söylemek istiyorum. Yani genel olarak, belli bir kesimi veya sadece host vs. işinden bahsetmiyorum.

Küçük bir not vereyim konunun anlaşılması için.
Bir yere gazetelerin film çıkışlarının kurulduğu sistem kurulacaktı ama ingiliz amcam nem oranının %5 kadar fazla olduğu için sistemi kurmanın doğru olmadığını onun için havayı temizleyecek bir cihaz almamız gerektiğini söylemişti.

Şimdi örneğin herhangi bir yerli firma bunu göz önüne alıyor mudur sizce? Ben çok gördüm "aman ne olacak" diyenleri.

Kanalizasyon çukurlarında ölen çocukları. Halbuki çukurun üstüne bir kaç tahta konularan önlem alınabilecek bir olay.

Burası Türkiye, burada işler ne yazık ki böyle yürüyor. :(

Ben bu sektör için sormuştum ama başka sektörler için cevap geldi :)

Ama şunu da unutmamak lazım..O bahsettiğiniz ayrıntıları düşünen yerler çok Türkiye'de..Ancak işini iyi yapan maalesef kötü yapan kadar popüler olamıyor bu ülkede ;)

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türkiye olarak bu işin daha en başında olduğumuzu kabul etmek lazım. Pek çok firmayı tanımadığım için onlar hakkında yorum yapmıyorum.

En amatör firma bile en iyisini yapmak ister ama bunda ne kadar başarılı olduğu bilinmez.

Bir müşteriniz memnun olmadığında yaptığınız bütün işlerin kalitesi bir anda düşer.

Her kesimi memnun etmek imkansızdır. Bir müşteri ürün aradığında çoğu zaman en ucuz olanı tercih eder.

Pahalı ve kaliteli olanı alanı zaten hiç tanımazsın çünkü hiç sesi çıkmaz. :)

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Ucuza alırken firma çok iyi, sorun çıkınca kötü :)
Biz insanlarda nankörüz biraz. Yazın soğuk isteriz, kışın sıcak. Hiç kolayımız bulunmaz :)

aoguney

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Neyse arkadaşlar bu tatsız konuyu kapatalım.

Yedeğim elime ulaştı. Umarım bundan sonra herşey daha güzel olur ve sorun yaşamayız

Kusura bakmayın sizin de başınızı ağrıttım. Neyse bundan da ders almak lazım. Bundan sonra hergün sql yedeğimi alırım. İçim rahat olur.

Neyse herkese iyi forumlar..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.