İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

HostEurope'dan VPS alacağım ama..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pexolas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
HOsteurope'dan Windows VPS almayı düşünüyorum.

- Plesk 30 kuruluymuş. Daha sonra bunu 100'e yada unlimited'a çevirebilirmiyim?
- VPSlerde komponentler , MySQL vb. uygulamalar kurulumu gelecek benmi kuracağım?
- Servera kendi yazmış olduğum DLLleri register edebilecek yetki erişimim olabilirmi?
- İngilizce teknik destek alabilirmiyim?
- HostEurope stabil bir firmamıdır? Nisanda askere gideceğim ödemeleri peşin yapıp 5 ay müşterilerimin bir sorun yaşamasını (hostingden kaynaklı) istemiyorum.

Yardımlar için teşekkürler.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
- Plesk 30 kuruluymuş. Daha sonra bunu 100'e yada unlimited'a çevirebilirmiyim?
- VPSlerde komponentler , MySQL vb. uygulamalar kurulumu gelecek benmi kuracağım?

pleski yukselteblirsin daha sorna problem olmaz.
VPS'ler mysql apache vb. gibi uygulamalarla gelmez, hersey senin yonetiminde.. ihtiyaclarina gore kendin duzenliyorsun herseyi.

COA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet plesk yükseltiliyor fakar diğer herşey senin yönetiminde oluyor benim bildiğim kadarı ile.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Plesk aldiginda servisler yuklu gelir.

pexolas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
componentleri crackli olarak yükleyeceğim haliyle. problem çıkartırlarmı sizce?

pexolas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sadece tek bir sitemi barındıracağım ve ticari amaçla kullanmayacağım için 150-200$ kadar tutan bir takım componentleri crackli olarak kurmayı düşünüyorum. Amerika ve Türkiye'deki çok sayıda datacenterın bu tür basit yazılımların lisanssız olarak kullanılmasına göz yumduklarını biliyorum ama HostEurope özelinde bu bir problem olurmu acaba?

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
pexolas' Alıntı:
Sadece tek bir sitemi barındıracağım ve ticari amaçla kullanmayacağım için 150-200$ kadar tutan bir takım componentleri crackli olarak kurmayı düşünüyorum. Amerika ve Türkiye'deki çok sayıda datacenterın bu tür basit yazılımların lisanssız olarak kullanılmasına göz yumduklarını biliyorum ama HostEurope özelinde bu bir problem olurmu acaba?

Konum Lisanssiz(illegal) yazilim ile ilgili oldugu icin kapatilmistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.