Merhaba arkadaslar, sonunda bekledigimiz an geldi. Dunya'nin en buyuk hosting sirketinin turkler olarak ozel hazirladigi HostGator.com.TR, Turkiye saati ile 13 Nisan sabah 8'de yayina giriyor.
Ayni zamanda billing kismida turkce olarak yayina giriyor. Su an itibariyle 48 saatlik bir uykusuzlukla beraber son duzenlemeler yapiliyor.
Aklima gelen bir kac sorunuzu simdiden cevaplamak istiyorum. Leaseweb henuz sunuculari hazir hale getiremedi ancak en gec 10 gun icinde yeni Avrupa lokasyonlu sunucularimiza musterilerimizi gecirmeye basliyor olucagiz. Bu tamamen LeaseWeb in elinde olan birsey, 10 gunden oncede bu islemler baslayabilir bu nedenle kesin bir tarih veremiyorum. Eger su anda Amerika sunucularinda yer aliyorsaniz ileride sitelerinizi bu sunuculara transfer yapabiliriz.
Fiyatlar ayni kaliyor. Zaten HostGator olarak en yuksek kalitede en ucuz hostingi sizlere yillardir sunuyoruz. Bunun yerine sizler icin cok guzel bir indirim hazirladik.
Herkesin en cok merak ettigi acilis kuponuna gelecek olursak, bu su ana kadar verdigimiz en buyuk acilis indirimi bu. Simdilik sadece Turkiye'deki hosting sirketleri musterileri icin gecerli bu indirim. Eger baska yabanci bir sirket ile calisiyorsaniz ve yinede bu indirimden faydalanmak istiyorsaniz lutfen
[email protected] adresine Hostgator.com.tr basligi ile e-mail atin ve detayli bir sekilde hangi sirketle calistiginizi ve hostgator.com.tr dan alacaginiz paket hakkinda bilgi verin.
Turkiye'deki hosting sirketlerinde hostingi olan arkadaslar icin verecegimiz indirim sadece normal paylasimli (shared) hosting ve bayi hosting icin gecerli.
Turkiye'de bulunan hosting sirketlerinden birinden HostGator.com.TR ye tasinmaniz halinde 1 aylik aldiginiz paket icin size 3 ay bedava veriyoruz. Bunun disinda 6 aylik alirsaniz 6 ay, 1 yillik alirsaniz 1 yil, 2 yillik alirsaniz 2 yil, 3 yillik alirsaniz 3 yilda bizden size hediye.
Tek yapmaniz gereken
[email protected] adresine paketinizi aldiktani sonra hostgator.com.tr basligi ile e-mail atip bu indirimden yararlanmak istediginizi ve hangi sirketten geldiginizi belirtmeniz. Whois de domain adresiniz (nameserver ile) Turkiye'deki herhangi bir hosting sirketine yonlenmis gozukurse indirimden faydalanabiliyorsunuz ve sizin icin hesabiniza kac yilliksa bir o kadarda biz ekliyoruz. Eski yada yeni musteri olmaniz farketmez, tek yapmaniz gereken Turkiye'de bulunan herhangi bir hosting sirketinden Hostgator.com.tr ye gecmeniz.
Eger sitenizi tasimaktan cekiniyorsaniz, butun site tasima islemlerinizi 1 ay icinde sizin icin bedava yapiyoruz.
Sorulari olanlar varsa
[email protected] adresine e-mail atabilir. Lutfen PM atmayin cunku PM leri cevaplayacak vaktim yok ne yazikki.
Herkese ilgisi icin simdiden tesekkurler.
Tekrardan, hosgeldin HostGator.com.TR diyorum