İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hostgator Hosting Alımı

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Hostgator'dan host almak kolay olmasa gerek, mutlaka bir yerlerde destek veriliyor, yoksa da aşağıya bir şeyler karaladım; benzer şekilde başka ayarları da seçip yapılabilir diye düşünüyorum.

1. hostgator.com anasayfasına gidiyoruz ve Web Hosting Reseller Hosting Dedicated Servers üçünden 1ini seçiyoruz. Biz webhostingi seçtik.
hg1b.jpg

2. Mevcut domainimizi yazıyoruz, yoksa buradanda satın alınabilir ama boşverin.
hg2q.jpg

3. Yeni müşterisiniz, devam edin
hg3.jpg

4.Yeni kullanıcı formunu doldurun...
Parolanızı abCD12 gibi kucukbuyukharfrakam seklinde seçin.
Ödemeyi KK veya PP seçebilirsiniz.
hg4.jpg

5.İşlemlerinizi kontrol edin
hg5q.jpg

6.Ve sonuç, ödeme için işaretli yere ilerleyin
hg6.jpg

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
DNS ayarları ödeme yapıldıktan sonra emailinize gönderilecek.
nsXX.hostgator.com şeklinde NSleriniz olacak.

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Hostgatordan host almadan önce baya araştırdım , sanırsam amerikada webmagazinde falan birkaç kez birinci host firması olarak çıkmış.
t.gif

absürt trafik veya normal yüksek hiti olanlar için öneririm,ben hiçbir sorun yaşamadım.

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
saldirida felan kapaniyor mu hostgator yoksa kucuk capli saldirilari tinlamiyor mu bile?

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
ilkkez hostinge para ödedim oldukça basit kullanımlı hızlı bir yer :)

Asil konuya gelince, goruyorumki bir cok arkadasimiz her gordugu kuponu paylasiyor ve buda uyelik sirasinda cok sorun cikariyor. Hostgator her bolge icin ozel kupon yapiyor bunun nedenide yaptigimiz reklamin ne kadar ise yaradigini gormek icin. Bu nedenle Turkiye'den, sadece Texas eyalerindekilerin gorebilicegi bir kuponla uye olununca bir cok zaman uyelikte sorun cikiyor. Mesela bugun sadece Arizona eyaletinde olan bir kuponla yuzlerce Turkiye'den insan geldi buda bazilarinin uye olmasinda sorun cikardi. Bu yuzden Turkiye'ye kendi kuponunu yaptik sizler icin.

Kupon kodu : TURKIYE
Bu kuponla ilk ay bedava hosting alabilirsiniz.

Ben bişey yapmadım hostgator'da çalışan birinin başka bir forumda yazdığı yazı :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.