MERHABA YENI SİTEME HOSTİNG ALICAM VE ÖZELLIKLERI SÖYLE OLMASI LAZIM 1GB ALAN 30GB TRAFIK SINIRSIZ ALT ÖZELLIK FİYAT VEREBILIRMISNIZ?
http://muzafferbilisim.com/linux-ekonomik.php
1000 MB Web Alanı ------15 GB Aylık Trafik-----10 Adet E-Posta------------10 Adet MySQL Veritabanı-----10 Adet SubDomain---------cPanel Türkçe 12.90 TL ha:
yok abi ben teklifi geri çekiyorum yıllık 12.90a host mu olur yine de benim teklifim yıllık 65 lira
May hakkı arkadslar
Hocam iyi guzelde 12.9TL yillik bir hosting size ne hizmet verecek bilemiyorum.
He belki cok iyi bir hostingdir guvenilirdir sansiniza.
IKRA Hosting olarak bizim fiyatlarimiz cok uygun ve fiyatlarimizi verdigimiz kullanicilarimiz dahi fiyatlarimizin cok uygun oldugunu soyluyorlar. Fakat arkadasin verdigi fiyatin bizimkinin yarisi bile degil. Bence kac tane kullanici olduguna bakmak lazim.
bizim fiyatlarimiz icin www.ikrahosting.net e bakabilirsiniz
1GB olan Improver Hosting paketimiz yillik 27$, 2 yillik 48$.
Hocam iyi guzelde 12.9TL yillik bir hosting size ne hizmet verecek bilemiyorum.
He belki cok iyi bir hostingdir guvenilirdir sansiniza.
IKRA Hosting olarak bizim fiyatlarimiz cok uygun ve fiyatlarimizi verdigimiz kullanicilarimiz dahi fiyatlarimizin cok uygun oldugunu soyluyorlar. Fakat arkadasin verdigi fiyatin bizimkinin yarisi bile degil. Bence kac tane kullanici olduguna bakmak lazim.
bizim fiyatlarimiz icin www.ikrahosting.net e bakabilirsiniz
1GB olan Improver Hosting paketimiz yillik 27$, 2 yillik 48$.
Tüm Özellikler SınırsızMERHABA YENI SİTEME HOSTİNG ALICAM VE ÖZELLIKLERI SÖYLE OLMASI LAZIM 1GB ALAN 30GB TRAFIK SINIRSIZ ALT ÖZELLIK FİYAT VEREBILIRMISNIZ?