arkadaşlar konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum. ve bunu bilerek yaptım. başka yere açsam, hostingçiler farketmez veya cevap vermezler diye düşündüm açıkçası 
çoğu hosting firmasında yer alan hosting paketlerinde cpu kullanım oranı yer almıyor, belirtilmiyor. sanki bu işin raconu olmuş bu .
ama cpu' ya fazla yük bindiği zaman, golü atıyorlar.
şimdi:
1- cpu kullanım oranı niçin belirtilmiyor.
2- a ve b adında iki hosting firması olsun. iki firmada %20 cpu kullanımı versin. bu kullanım oranı iki firmada da aynı mıdır, yoksa değişkenlik gösterir mi? (işlemcinin modeli fark eder mi? ) (illa ki eder)
3- cpu oranını hangi işlemler etkiler. (aynı anda online kişi sayısı,script vs..vs..)
4- belirtilen cpu oranı hite göre değişecekse , %15-%20 ne kadarlık bir hiti ifade eder.
5-(ricadır) umarım açılan konu, gerekli cevapları aldıktan sonra taşınır.
not:inş.cevap gelir
çoğu hosting firmasında yer alan hosting paketlerinde cpu kullanım oranı yer almıyor, belirtilmiyor. sanki bu işin raconu olmuş bu .
ama cpu' ya fazla yük bindiği zaman, golü atıyorlar.
şimdi:
1- cpu kullanım oranı niçin belirtilmiyor.
2- a ve b adında iki hosting firması olsun. iki firmada %20 cpu kullanımı versin. bu kullanım oranı iki firmada da aynı mıdır, yoksa değişkenlik gösterir mi? (işlemcinin modeli fark eder mi? ) (illa ki eder)
3- cpu oranını hangi işlemler etkiler. (aynı anda online kişi sayısı,script vs..vs..)
4- belirtilen cpu oranı hite göre değişecekse , %15-%20 ne kadarlık bir hiti ifade eder.
5-(ricadır) umarım açılan konu, gerekli cevapları aldıktan sonra taşınır.
not:inş.cevap gelir