İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hosting’de yeni bir dönem başlatmak istiyoruz. Fikir, yorum ve önerilerinizi bekliyoruz.

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
11 Temmuz 2004
Mesajlar
1,398
Reaction score
27
Konum
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Equinix veri merkezinde bulunan kendi kabinimiz içerisinde yer alan sunucuları ayrı ayrı müşterilerimizin ırk ve inançlarına göre tahsis etmeyi düşünüyoruz. Konuyu biraz daha açacak olursam; Irklara ve inançlara yönelik hosting çözümleri üreten özel hizmetlerimiz kapsamında aynı ırka veya inanca sahip müşterilerimizi tek bir sunucuda barındırarak içsel duygularını pekiştirmeyi amaçlıyoruz.

Şimdilik 4 ayrı sunucuda Türk Paket, Kürt Paket, Alevi Paket ve Sünni Paket şeklinde hosting sağlamayı istiyoruz. Böylece müşterilerimiz mutlu bir şekilde aynı sunucu içerisinde ırkdaş veya dindaşlarıyla bulunabilecekler. Her paketin kendine has özellikleri de bulunacak. Şöyle ki; Yeni bir domain ns yönlendirmesi yaptığınızda Türk paket standart sayfalarında Türk bayrağı dalgalanacak ve Control Panel logosunda Türk Bayrağı bulunacak. Kürt Pakette ise standart sayfalarda duygusal Hewal şiiri bulunacak, Control Panel logosunda myBiji Host imajı bulunacak.

Dini paketlerimizde ise dokuya has özellikler yer alacak. Dini bir site açtığınızda aynı sunucu içerisinde bir kilise sitesi bulunabiliyor. Böylece sitenizin hiçbir hayrı kalmıyor. Ancak biz o sunucuda yalnızca Sünni konseptli sitelere yer vereceğiz. Alevi sitelerini ise farklı bir sunucuda barındıracağız. Böylece herkes kendine özgü inançları doğrultusunda barındırma hizmeti alabilecek.

Projenin çıkış noktası ise bir toplantımızda oldu. Biz şuan 4 ortağız. Birimiz Türk, birimiz Kürt, birimiz Sünni, birimiz Aleviyiz. Aramızda hiçbir sorun yok, gayet iyi anlaşıyoruz ancak halka hizmet hakka hizmettir mottosuyla herkesin özgürlüğü kendine düşüncesini benimsedik. Ayrıca destek görevlendirmeleri de ayırdık. Örneğin siz bir Kürt Paket sahibiyseniz Kürt yetkilimizden destek alacaksınız. Hizmetlerimizi kötü amaçlı kullanımlara karşı koruyacağız. Örneğin bir Kürt vatandaşımız ben Türküm diyerek Türk sunucusuna sızma girişimiyle hizmet alımı yapamayacak. Bunun için kimlik doğrulamasıyla beraber telefon teyidiyle kısa bir sohbet yapacağız. Örneğin Türk, Sünni ve Alevi müşterilerimize tarih testi yapacağız, Kürt müşterilerimize ise şive testi yapacağız ve siparişleri buna göre onaylayacağız.

Eğer talep görürse yeni bir sunucu alarak Ateist müşterilere hizmet vermeyi istiyoruz. Hiçbir koşulda diğer ırk ve inançlara sunucularımızda yer vermeyeceğiz.

Projemiz bu şekilde özetleyebildim. Değerli fikir, yorum ve önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Sevgiler.
 

AtakServers

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Eylül 2014
Mesajlar
64
Reaction score
0
saçma.

onu düşünen özel ip alabilir. ayrıca Türk-kürt-sunni-alevi demişsiniz ama alevi ve sunni bir ırk değil? müşteri desteği derken destek veren kişinin ırkı,meshebi neden müşteriyi ilgilendirsin? ha dersin müşteri türkçe bilmiyor kürtçe biliyor o zaman kürtçe bilen bir temsilci bulup ırak ve bölgedeki müşterilere destek verebilir. Alevi bir müşteri sunniden destek alsa bu müşteriyi neden ilgilendirsin?

kusura bakma ama konuyu okumaya başlarken şaka sandım :)
 

altayis

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mart 2012
Mesajlar
199
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Bu forumda çok saçma şeyler okudum.. Bu okuduklarımın arasında en saçmasıydı.. Başka işin gücün yok mu birader senin.. ;)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst