Birçok kişi hosting sektörüne girip, piyasada yer edinmek istiyor. Ancak bu birçok kişiden sadece çok azı piyasada tutunabiliyor.
Hosting firması açmak isteyen herkeze çok uygun fiyatlara piyasada yer alabilmek için bir nevi ön ayak oluyoruz.
Nasıl mı?
Hosting firmasından hizmet almak isteyen bir müşteri;
Size sadece 70 TL ücret karşılığı;
Ayrıca yukarıdaki fiyata ek 20 tl ücret karşılığı, doğru tercihler yapabilmeniz için danışmanlık hizmeti vermekteyiz.
Nedir bu danışmanlık hizmeti;
Size sadece bilgisayarınızın karşısında ödemeleri kontrol etme, satış stratejleri geliştirme ve müşterilerinizi takip etmek kalıyor. Hizmetleriniz yapılandıracağımız sistem sayesinde, tam otomatik çalışıyor ve otomatik kurulum yapıp siparişlerinizi müşterilerinize otomatik gönderiyor olacaktır.
Önemli Not: Ücreti peşin alıyorum. Gerekli kurulumları tamamladıktan sonra detaylı raporlama ile sistemi teslim ediyorum.
Hosting firması açmak isteyen herkeze çok uygun fiyatlara piyasada yer alabilmek için bir nevi ön ayak oluyoruz.
Nasıl mı?
Hosting firmasından hizmet almak isteyen bir müşteri;
- Sitenizin görselliği
- Ürünlerin sipariş kolaylılığı
- Ürünü aldıktan sonra bu ürünü siteniz üzerinden kolayca yönetebilmeyi
Size sadece 70 TL ücret karşılığı;
- Kullanacağınız sistemin (WHMCS, Hostbill AWBS v.b.) kurulumu ve ayarlarının yapılması
- Sisteme temanızın entegresi
- Verilecek hizmetlerle ilgili (sunucu, alan adı kaydı v.b.) modüllerin aktif edilmesi ve eklenmesi
- Ödeme yollarının (Banka Havale/EFT, Sanal Pos, PayPal v.b.) modüllerinin aktif edilmesi ve eklenmesi
- Destek talebi sisteminin yapılandırılması
Ayrıca yukarıdaki fiyata ek 20 tl ücret karşılığı, doğru tercihler yapabilmeniz için danışmanlık hizmeti vermekteyiz.
Nedir bu danışmanlık hizmeti;
- Uygun sistemin seçimi
- Uygun temanın seçimi
- Verilecek hizmetlerin tespiti ve bu hizmetlere uygun tedariklerin sağlanması
- Hizmetlerin doğru paketlendirilmesi ve fiyatlandırılması
- Müşteri kazanabilme tüyoları
Size sadece bilgisayarınızın karşısında ödemeleri kontrol etme, satış stratejleri geliştirme ve müşterilerinizi takip etmek kalıyor. Hizmetleriniz yapılandıracağımız sistem sayesinde, tam otomatik çalışıyor ve otomatik kurulum yapıp siparişlerinizi müşterilerinize otomatik gönderiyor olacaktır.
Önemli Not: Ücreti peşin alıyorum. Gerekli kurulumları tamamladıktan sonra detaylı raporlama ile sistemi teslim ediyorum.