Mrb.
Mersin'ye açtığımız bilgisayar firması için, hosting sitesi devr alacağım.
Sıfırdan başlamanın zor olduğunu düşündüğümüz için, devr işlemiyle daha kolay bir şekilde başarı elde edeceğimiz kanaatindeyim.
+100 Müşteri olması gerekmekte.
Sunucu + domain + site tasarımı şekilde devr alınacak.
(Mevcut müşteriler -noluyor yaw ne olduk siz kimsiniz- dememesi için)
Bir süre sonra domain tarafınıza iade edilir, domainle işimiz yoktur.
Biliyorsunuz ki bu sektör için yeni kurallar gelmekte. Güzel bir siteniz varsa, +100 müşteriniz varsa, ben ofis açıp bu işi kurumsala dökemem diyorsanız buyrun yardımcı olalım size
Bütçe sınırı yok, konuşup anlaşılır.
Mersin ~ Adana ~ Hatay ~ Adıyaman gibi illerden noter huzurunda, diğer illerden Ayın 20'sinden sonra noter eşliğinde devr alınabilir. Noter işlemleri tarafımıza aittir.
+30, +50 müşterisi olan firmalar fln kabul etmiyoruz. En az +100 Referans olmalı, teşekkürler.
(Aklıma gelenleri yazdım, sormak istediklerinizi PM ile iletebilirsiniz. Lütfen mail adresi not bırakınız.)
Saygılar
Brfn.
Mersin'ye açtığımız bilgisayar firması için, hosting sitesi devr alacağım.
Sıfırdan başlamanın zor olduğunu düşündüğümüz için, devr işlemiyle daha kolay bir şekilde başarı elde edeceğimiz kanaatindeyim.
+100 Müşteri olması gerekmekte.
Sunucu + domain + site tasarımı şekilde devr alınacak.
(Mevcut müşteriler -noluyor yaw ne olduk siz kimsiniz- dememesi için)
Bir süre sonra domain tarafınıza iade edilir, domainle işimiz yoktur.
Biliyorsunuz ki bu sektör için yeni kurallar gelmekte. Güzel bir siteniz varsa, +100 müşteriniz varsa, ben ofis açıp bu işi kurumsala dökemem diyorsanız buyrun yardımcı olalım size
Bütçe sınırı yok, konuşup anlaşılır.
Mersin ~ Adana ~ Hatay ~ Adıyaman gibi illerden noter huzurunda, diğer illerden Ayın 20'sinden sonra noter eşliğinde devr alınabilir. Noter işlemleri tarafımıza aittir.
+30, +50 müşterisi olan firmalar fln kabul etmiyoruz. En az +100 Referans olmalı, teşekkürler.
(Aklıma gelenleri yazdım, sormak istediklerinizi PM ile iletebilirsiniz. Lütfen mail adresi not bırakınız.)
Saygılar
Brfn.