İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hosting Önerisi

X

Xman

Misafir
Arkadaşlar Eylül ayında bitecek olan hosting paketimi yenilemek için önerilerinizi bekliyorum. Şu anki firmam dan çok çok memnunum, 3 yılda 1 dakika bile kapalı kalmadı sitelerim ve çok çok hızlı açıldı her zaman, ancak en büyük paketleri 20gb trafik içerdiği için özellikle Ramazan aylarında hep extra ücret ödemek zorunda kaldım.

Benim için değerli olan sitelerimi taşıyabileceğim kaliteli, kurumsallaşmış, kesinti vs. yaşatmayan bir firma önerisi istiyorum sizlerden. Ayrıca hiçbir hosting bilgim olmadığı için, site taşıma vs. tüm işlemler hızlı ve güvenilir bir şekilde bu firma tarafından yapılmalı.
 

webkare

1
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ocak 2009
Mesajlar
1,810
Reaction score
20
Konum
Ankara
Labina hosting'i tavsiye ederim. Demetevler'de yerleri gidip görebilirsinde. Fiyatlar çok uçuk ama gidip yerlerini görünce hak verirsin bana.
 
X

Xman

Misafir
Arkadaşlar tüm önerileri değerlendireceğim, önümde 40 günlük bir süre var, bu sürede bir karar vereceğim, ancak şunu belirtmekte fayda görüyorum özellikle hosting konusunda tabiri caizse kıl müşteri tipiyimdir. Siteler asla kapalı kalmayacak, saldırı alıyorum, sunucun-m yandı vs.vs. gibi bahaneler kesinlikle kabul edilmeyecektir. Bu tür sorunlarını çözememiş firmaların teklifleriyle ilgilenmiyeceğim. Kurumsallaşmadan kastım firma olmak değil, hizmet kalitesi bazında kurumsal hizmet vermektir. Avukatımca hazırlanmış özel sözleşmeyi kabul eden firmadan hizmet alınacak ve sözleşmeye aykırı oluşan tüm durumlarda yasal yollara başvurulacaktır. Saygılarımla..
 
X

Xman

Misafir
Merhaba,
Bazı referanslarımız pm ile gönderildi.
Olumlu yada olumsuz geri dönüş yaparmısınız ?
Saygılarımla,
www.webtr.biz
[email protected]
0554 454 08 46
YS-(1897)
Vergi Dairesi : Yenimahalle
Numarası : 5350067334

Tüm teklifleri değerlendirdikten sonra dönüş yapacağım, teklif veren siteleri inceleyip karar vermem biraz sürecek elbet. Zaten hosting sürem Eylül ortasında sona eriyor.

Sadece Hosting var ama oda biraz tuzlu :)

Hocam hayatta ucuzculuk yapmam, kalite istiyorsam ücretini öderim, elbette kendimi de kazıklatmamak şartıyla ;)
 

S.KRYC

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Mart 2010
Mesajlar
861
Reaction score
22
Konum
iyinet'e by (:
Benim önerime güven abi,

Güzelhosting.
www.guzel.net.tr

Bana ait değildir, 2 3 sitem barınmakta gerçekten en iyi Türk firmalarından biridir. Diğerlerine bakma bile.Fiyatlarda uygun.
 

ErenSahin

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Nisan 2010
Mesajlar
12
Reaction score
0
Konum
Evden :D
Bende şuan güzelhosting kullanıcılarındanım daha 1 haftadır sitem açık ve bu hosttayım ve 1 dk kesinti bile olmadı kaliteli bir şirket...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst