Hosting Satış Scripti İSTEK Lütfen Bakın

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar ben hosting satış scripti baktım googleden ama hepsinin linkleri kırılmış elinde olan varmı acaba otomatik paypal ödemeli ?

0
Onaylı Üye
Üye
Bunun için whmcs lisansı satın almanız gerekmekde.. Ücretsiz olarak kullanılan hosting scriptlerinde paypal modülü yoktur.

0
Yasakli Uye
Reseller, VPS, VDS sanal sunucunuz olduğu taktir'de hosting hizmeti sağlamak ile mükellef değilsiniz.

Web hosting sağlayıcısı olabilmek için Faaliyet belgeniz olmak gerekmektedir.

Eğer ki web siteniz üzerinden bu işi yapmak istiyorsanız WHMCS satın almanız gerekir. Bütçenize uygun olacak şekilde ise aylık 20 TL'ye lisans alabiliyorsunuz.

0
Onaylı Üye
Üye
var kaan bey hepsinden aldım bir tek bu script kaldı

0
Onaylı Üye
Üye
Reseller, VPS, VDS sanal sunucunuz olduğu taktir'de hosting hizmeti sağlamak ile mükellef değilsiniz.

Web hosting sağlayıcısı olabilmek için Faaliyet belgeniz olmak gerekmektedir.

Eğer ki web siteniz üzerinden bu işi yapmak istiyorsanız WHMCS satın almanız gerekir. Bütçenize uygun olacak şekilde ise aylık 20 TL'ye lisans alabiliyorsunuz.

var kaan bey hepsinden aldım bir tek bu script kaldı vizra scriptini denedim ama kayıt olunca giriş yapmıyor admin panelinede giriş yapmıyor he whmcs almamışım ama ücretsiz olaydı iydi

0
Yasakli Uye
Sıkıntı neyse halledilir illaki'de, öglen vakti musait olursam ben bakarım'da problem değil.

0
Yasakli Uye
Evet oradan alacaksınız. Fakat direk aktifbilisim.com.tr'den alın derim daha iyidir.

0
Onaylı Üye
Üye
Bence sen açıcaksan vazgeç dostum şevkini kırmak istemem ama bu konuda bilgin yok sanırım. WHMCS bilmeyen yok ve üzerine tanımam zaten,

Geri