İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hosting Satış Scripti İSTEK Lütfen Bakın

jpa16

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar ben hosting satış scripti baktım googleden ama hepsinin linkleri kırılmış elinde olan varmı acaba otomatik paypal ödemeli ?

fRtkmR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
14
Bunun için whmcs lisansı satın almanız gerekmekde.. Ücretsiz olarak kullanılan hosting scriptlerinde paypal modülü yoktur.

Kaan

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Reseller, VPS, VDS sanal sunucunuz olduğu taktir'de hosting hizmeti sağlamak ile mükellef değilsiniz.

Web hosting sağlayıcısı olabilmek için Faaliyet belgeniz olmak gerekmektedir.

Eğer ki web siteniz üzerinden bu işi yapmak istiyorsanız WHMCS satın almanız gerekir. Bütçenize uygun olacak şekilde ise aylık 20 TL'ye lisans alabiliyorsunuz.

jpa16

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
var kaan bey hepsinden aldım bir tek bu script kaldı

jpa16

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reseller, VPS, VDS sanal sunucunuz olduğu taktir'de hosting hizmeti sağlamak ile mükellef değilsiniz.

Web hosting sağlayıcısı olabilmek için Faaliyet belgeniz olmak gerekmektedir.

Eğer ki web siteniz üzerinden bu işi yapmak istiyorsanız WHMCS satın almanız gerekir. Bütçenize uygun olacak şekilde ise aylık 20 TL'ye lisans alabiliyorsunuz.

var kaan bey hepsinden aldım bir tek bu script kaldı vizra scriptini denedim ama kayıt olunca giriş yapmıyor admin panelinede giriş yapmıyor he whmcs almamışım ama ücretsiz olaydı iydi

mgtdizayn

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
6
Bence sen açıcaksan vazgeç dostum şevkini kırmak istemem ama bu konuda bilgin yok sanırım. WHMCS bilmeyen yok ve üzerine tanımam zaten,

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.