İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hosting Şirketi

Join

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bir hosting şirketi kurmayı düşünüyoruz evet günümüzde çok ama ben hep şuna dikkat ediyorum asla şikayet gelmemeli ve hosting şirketleri genelde parayı peşin aldıkların geri ödemezler ben şöyle bir ilk düşündüm

İlk Ay Bedava

Diğer aylar 3 TL gibi fiyatlandırma olacak ama insanlar peşin değil Aylık ödeme olacak sizce bu işe girelim mi.

cihatnet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şuanda Çok fazla hosting firması var ve bayiliğide.. Çok çok makul bir fiyat iyi hizmet ve destek verebileceğinizi düşünüyorsanız girin. ama hosting işi çok zahmetli 7x24 müşteri ile uğrmanlazım..

ha makul fiyat olursada bu sefer siz ne yapacaksınız bilemem :)

ama proje güzel:)

Join

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cihatnet
Şuanda Çok fazla hosting firması var ve bayiliğide.. Çok çok makul bir fiyat iyi hizmet ve destek verebileceğinizi düşünüyorsanız girin. ama hosting işi çok zahmetli 7x24 müşteri ile uğrmanlazım..

ha makul fiyat olursada bu sefer siz ne yapacaksınız bilemem

ama proje güzel

walla 7/24 konusunu bilmiyorum kazanırsam eleman tutucam

Ping

neden Geri dönmemi sölediniz?

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Sonradan ödemeli hosting'i bende düşünmüştüm fakat hosting işi hakikaten zor iş. Hosting müşterileri çok kaprisli. Buna bende dahilim. Yıllardır IHS Hosting'i kullanırım, sıfır sorun yaşadım. Destek taleplerime 5 dakikada yanıt alıyorum. 10 dakikada cevap gelmesin, sinirlenmeye başlıyorum:) Gerçekten böyle. Düşünsene sunucunun bir kaç saat erişim dışı kaldığını..

Ancak proje olarak sonradan ödemeli iyi iş. Ben çok düşündüm yapayım falan diye ama işte müşterilerle uğraşmak sıkıntı.

Join

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sonradan ödemeli hosting'i bende düşünmüştüm fakat hosting işi hakikaten zor iş. Hosting müşterileri çok kaprisli. Buna bende dahilim. Yıllardır IHS Hosting'i kullanırım, sıfır sorun yaşadım. Destek taleplerime 5 dakikada yanıt alıyorum. 10 dakikada cevap gelmesin, sinirlenmeye başlıyorum:) Gerçekten böyle. Düşünsene sunucunun bir kaç saat erişim dışı kaldığını..

Ancak proje olarak sonradan ödemeli iyi iş. Ben çok düşündüm yapayım falan diye ama işte müşterilerle uğraşmak sıkıntı.

walla para kazanmak ve geçim için mecburuz zaten eleman tutucam bu işide boş kalmamak adına yapıyorum aslında

ByDevrim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1.si YS belgeniz olmalı.
2 ci ise çok zahmetli iş ister makinelerinizin iyi olması bütçenizin iyi olması,Yedek makinelerinizin olması,Parçalar iyibir hat,programcılar,ticket takımı,donanımcılar,elektrik kesintilerine karşı jeneratörler vs vs.Çok iyi bütçeniz yoksa bir an önce vazgeçin derim.Zira zarara uğrayabilirsiniz.

Join

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1.si YS belgeniz olmalı.
2 ci ise çok zahmetli iş ister makinelerinizin iyi olması bütçenizin iyi olması,Yedek makinelerinizin olması,Parçalar iyibir hat,programcılar,ticket takımı,donanımcılar,elektrik kesintilerine karşı jeneratörler vs vs.Çok iyi bütçeniz yoksa bir an önce vazgeçin derim.Zira zarara uğrayabilirsiniz.

Sunucularıma güveniyorum sıkıntı yok.

7/24 konusunda asLa 7/24 duramam ticket ben ve bir arkadaş bakıcak

ARKADAŞLAR BU İŞİ YAPAN ARKADAŞLARDAN DÜŞÜNCE ALALIM

mesala yapan bir arkadaş dedi ki olur ama her ay onla nasıl ugraşcan zaten bende onla ugraşcam diye para kazanıcam:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.