T
tan_ongel
Misafir
Masterım için yurtdışına gidecek olmam ve işlere yetişememem dolayısı ile hosting şirketimi devredeceğim.
==========================================================
Müşteri Potansiyeli
Mevcut müşterilerimiz arasında birçok önemli firma ve devlet kurumu vardır. Senelik peşin ödeme yapan müşterilerimiz devretme işlemi sonrasında bir ödeme yapmayacaktır. Aylık ödeme yapan müşterilerimizin Şubat ayı itibari ile ödemelerini devralan kişi alacaktır. (12 Mart tarihine kadar türkiyede olduğum için devralacak kişiye yardımcı olacağım bu tarihe kadar) Müşterilerin çoğu saygın kişilerden oluşur. %95i ile senelik anlaşma yapılmıştır. Ayrıca alacak kişinin istemesi durumunda devam eden bazı tasarım projeleri de gelirleri ile birlikte devredilecektir.
Mali Durum
Giderler = Makine kiraları (2x150$ = 300$)
Gelirler (WEB HOSTING)
24 Adet WebHosting (11tanesi senelik ödeme yapmış)
13 Tanesi aylık 7$ ila 14$ arasında değişen ücret ödüyor
Toplam Aylık girişi = 107$
Gelirler (IRCD SERVER)
7 Adet Ircd Hosting (tamamı aylık ödeme)
7 Tanesi aylık 20 ila 70YTL Arasında bir ücret ödemekte
Toplam Aylık Girişi = 210YTL
Gelirler (GAME SERVER)
3 Adet Game Server (tamamı aylık ödeme)
2 tanesi Aylık 200$ Diğeri aylık 200Euro ödemekte
Toplam gelir 400$ + 200Euro
Gerlirler (RADYO+BNC)
3 Adet Radyo = Aylık toplam 90YTL
21 Adet BNC = Aylık toplam 105YTL
Toplam Gelir = 107$ + 400$ + 200EURO + 405YTL
Toplam Gider = 300$ (istenirse bunlar tek makineye alınarak gider 150$a inebilir. Yaptığım bazı testler ve araştırmalar sonunda 2048Linux bir makinenin bunları rahat kaldırabileceğini gördüm. Dileyen olursa taşıma işlemini ben yapabilirim. (ASP Hosting şu an mevcut olmadığı için bir sorun yaşanmaz)
Bunların Haricinde
Şirketin Paypal ve 2Checkout kayıtları yapılmıştır. Extra bir masraf ödemek zorunda kalmazsınız.
Paypal = 184$
2Checkout = 250EURO
tutarındaki bir bakiyeyi de çekmeden devretmeyi düşünüyorum.
Şirkette Bulunan Makinelerin Ortak Özellikeri
Linux&Windows Dedicatedler için geçerlidir. (toplam 2 adet)
Pentium4 2.8 (L2)
2048 MB-RaM
3000GB Bandwitdh(in) (aylık) (ortalama kullanım %22)
3000GB Bandwitdh(out) (aylık)(ortalama kullanım %20)
1Gbit Port
80GB X 2 SCSI HDD
Plesk Kontrol Paneli 100 Domains (dilenirse Cpanel'e geçiş ücretsizdir)
Multihome Hat
3 Gbps – Above Net
2 Gbps – Cogent
1 Gbps – Savvis
1 Gbps – Time Warner
5 Gbps – Verio
1 Gbps – Williams
2 Gbps – XO
Mevcut müşterilerimin güvenliği ve bundan sonraki mutlulukları açısından devralacak kişiden bazı referanslar istiyorum. Bu işe yeni başlacayak olan ve hiçbir bilgisi olmayanlar lütfen mesaj atmasınlar. Host ettiğim devlet kurumları ile yaptığım anlaşma neticesinde adıma leke sürülmesini istemiyorum.
Şirket ismi müşterilerimin güvenliği ve huzuru açısından açıklanmayacaktır. Zaten bunun gereksiz olduğu kanaatindeyim. Sonuçta alacak kişi bu makineyi mevcut müşteriler ile kendi bünyesine geçirektir. Şunu söyleyebilirim ki firmamız hakkında en ufak eleştiri/olumsuz yorum bulunmamaktadır.
2000-3000$ gibi uçuk rakamlar aklımdan geçmiyor. Bu işi profosyonelce yapacak birisini bulabilmek en öncelikli temennimdir. Satış işlemi öncesinde burada yazılan veriler resmi olarak belgelenecek ve satış noter kanalı ile gerçekleşecektir. (Noter için ortalama 100ytl tutarında bir maliyeti alıcı öder)
Lütfen fiyat sormayınız. Teklifinizi PM olarak atabilirsiniz. Öncelikli istediğim bu işi yapabilecek kapasitede insanlar ile görüşmek. Fiyat konusunda anlaşmak sorun olmayacaktır.
Extra sorularınız olursa PM ile cevaplayabilirim. Herkese iyi çalışmalar dilerim.
Müşteri Potansiyeli
Mevcut müşterilerimiz arasında birçok önemli firma ve devlet kurumu vardır. Senelik peşin ödeme yapan müşterilerimiz devretme işlemi sonrasında bir ödeme yapmayacaktır. Aylık ödeme yapan müşterilerimizin Şubat ayı itibari ile ödemelerini devralan kişi alacaktır. (12 Mart tarihine kadar türkiyede olduğum için devralacak kişiye yardımcı olacağım bu tarihe kadar) Müşterilerin çoğu saygın kişilerden oluşur. %95i ile senelik anlaşma yapılmıştır. Ayrıca alacak kişinin istemesi durumunda devam eden bazı tasarım projeleri de gelirleri ile birlikte devredilecektir.
Mali Durum
Giderler = Makine kiraları (2x150$ = 300$)
Gelirler (WEB HOSTING)
24 Adet WebHosting (11tanesi senelik ödeme yapmış)
13 Tanesi aylık 7$ ila 14$ arasında değişen ücret ödüyor
Toplam Aylık girişi = 107$
Gelirler (IRCD SERVER)
7 Adet Ircd Hosting (tamamı aylık ödeme)
7 Tanesi aylık 20 ila 70YTL Arasında bir ücret ödemekte
Toplam Aylık Girişi = 210YTL
Gelirler (GAME SERVER)
3 Adet Game Server (tamamı aylık ödeme)
2 tanesi Aylık 200$ Diğeri aylık 200Euro ödemekte
Toplam gelir 400$ + 200Euro
Gerlirler (RADYO+BNC)
3 Adet Radyo = Aylık toplam 90YTL
21 Adet BNC = Aylık toplam 105YTL
Toplam Gelir = 107$ + 400$ + 200EURO + 405YTL
Toplam Gider = 300$ (istenirse bunlar tek makineye alınarak gider 150$a inebilir. Yaptığım bazı testler ve araştırmalar sonunda 2048Linux bir makinenin bunları rahat kaldırabileceğini gördüm. Dileyen olursa taşıma işlemini ben yapabilirim. (ASP Hosting şu an mevcut olmadığı için bir sorun yaşanmaz)
Bunların Haricinde
Şirketin Paypal ve 2Checkout kayıtları yapılmıştır. Extra bir masraf ödemek zorunda kalmazsınız.
Paypal = 184$
2Checkout = 250EURO
tutarındaki bir bakiyeyi de çekmeden devretmeyi düşünüyorum.
Şirkette Bulunan Makinelerin Ortak Özellikeri
Linux&Windows Dedicatedler için geçerlidir. (toplam 2 adet)
Pentium4 2.8 (L2)
2048 MB-RaM
3000GB Bandwitdh(in) (aylık) (ortalama kullanım %22)
3000GB Bandwitdh(out) (aylık)(ortalama kullanım %20)
1Gbit Port
80GB X 2 SCSI HDD
Plesk Kontrol Paneli 100 Domains (dilenirse Cpanel'e geçiş ücretsizdir)
Multihome Hat
3 Gbps – Above Net
2 Gbps – Cogent
1 Gbps – Savvis
1 Gbps – Time Warner
5 Gbps – Verio
1 Gbps – Williams
2 Gbps – XO
Mevcut müşterilerimin güvenliği ve bundan sonraki mutlulukları açısından devralacak kişiden bazı referanslar istiyorum. Bu işe yeni başlacayak olan ve hiçbir bilgisi olmayanlar lütfen mesaj atmasınlar. Host ettiğim devlet kurumları ile yaptığım anlaşma neticesinde adıma leke sürülmesini istemiyorum.
Şirket ismi müşterilerimin güvenliği ve huzuru açısından açıklanmayacaktır. Zaten bunun gereksiz olduğu kanaatindeyim. Sonuçta alacak kişi bu makineyi mevcut müşteriler ile kendi bünyesine geçirektir. Şunu söyleyebilirim ki firmamız hakkında en ufak eleştiri/olumsuz yorum bulunmamaktadır.
2000-3000$ gibi uçuk rakamlar aklımdan geçmiyor. Bu işi profosyonelce yapacak birisini bulabilmek en öncelikli temennimdir. Satış işlemi öncesinde burada yazılan veriler resmi olarak belgelenecek ve satış noter kanalı ile gerçekleşecektir. (Noter için ortalama 100ytl tutarında bir maliyeti alıcı öder)
Lütfen fiyat sormayınız. Teklifinizi PM olarak atabilirsiniz. Öncelikli istediğim bu işi yapabilecek kapasitede insanlar ile görüşmek. Fiyat konusunda anlaşmak sorun olmayacaktır.
Extra sorularınız olursa PM ile cevaplayabilirim. Herkese iyi çalışmalar dilerim.