İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hosting Sponsoru arıyorum

M

modachat

Misafir
Bu başlıgıma ilk okuyan kişi sanmasın ki diğer normal web siteleri gibi host sponsoru arıyorum 5 Seneye yakın nette takılan biri oldugum için artık gercek bir adım atmaya karar verdim Bilgisayarcıda çalıştıgım için artık yeni bir web ile guzel işler yapmak istiyorum

Bir aşk sitesi yapmam için;
25MB alan hosting sponsoru olabilecek birisi varsa lütfen bana [email protected] adresinden ulaşsın
Açılacak sitenin günlük tekil hiti 1000 den aşağıda olmıyacak ve lütfen sizde eger bana mail atacak olursanız host makinanız kapanmayanlardan olsun Görüyorumki herkes makina almış eline zırt pırt makinalar resetleniyor ve userler kayboluyor eger ciddi ve host işini iyi yapan birileri varsa bana yazsın

Ayrıca burda yazımla sizleri eger rahatsız etmis isem özür dilerim Ama acil hosta ihtiyacım oldugun için yazdım Herkese başarılar BOL HiTLi Günler

By KoS

B

BizimMP3

Misafir
Gene mi ???? 3/5 kuruş ödemeyecek durumdasanız yapmayın şu işi yahu. 20 Milyona alırsın dediğin özellikleri ! Güya 5 yıldır bu alemdesin yıllık 20 milyon ödeyemecekseniz yazmayın şuraya mesaj yahu. Ondan sonra host işi ellere düşüyür derler,düşer tabi !!...

N

nsbil

Misafir

modachat eger gercekten ciddi dusunuyorsan ilk projelerin icin saglam bir firma bulmalisin. daha yapacagin sitenin domain'i bile yok ki web inin oldugunada supheliyim. + 1000 hit ten bahsediyorsun. 1000 hit o kadar zor bir kavrammiki bununla arayisa geciyorsun, anliyamadim, acacagin sitenin gunluk 1000lerden assagiya inmiyecegini nerden cikariyorsun. Uzatmanin anlami yok daha var olmayan birsey icin bu sekilde sponsor aramanin luzumu yok. Benden sana tavsiye git ilk once alan adini al, ondan sonra hosting ini al, eger maddi drumun 5 10 milyonu karsiliyamiyorsa madem bu kadar heveslisin ben vermeye hazirim, hosting icin sana bir referans verebilirim. http://www.natro.com . daha sonra siteni tasarla yayina gec, sonrada dilerim istedigin yerlere ulasabilirsin. tesekkurler.

SAYGILARIMLA

B

BizimMP3

Misafir
Arkadaş tamamen haklı.
1000 sayfa gezinimi bile olmayacak siteler için orda bruda host istiniyor sürekli.. 20 Milyonunuzdamı yok ?

N

nsbil

Misafir
ek olarak;

25MB alan hosting sponsoru olabilecek birisi varsa lütfen bana [email protected] adresinden ulaşsın

sunu unutma normalde bir host firmasinin senin ayagina gelipte sponsor olalim diyecegine inanmiyorum hele ki olmayan ve kimliksiz bir proje icin.ustune ustun birde secmece uygulamasi yapiyorsun, hala amacinin ne oldugunu anliyamadim gitti, ilk once ortaligi karistiriyorsun sonrada ozur diliyorsun. ilk once cebinden odemesini ogren ordan burdan belesle olmuyor bu isler.cebinden para cikarsa yapacagin isin degeride artar.

CEBINDEN PARA CIKART KI DIGER SENIN KONUMUNDA OLAN INSANLARDA VERSIN. PARA VERKI HOST FIRMALARIDA KAZANSIN, SANA DAHA IYI HIZMET VEREBILSINLER, MAKINALARI RESETLENMESIN!!!

SAYGILARIMLA

M

modachat

Misafir
slm

birincisi şu 20milyon dediginiz paraya eger verebilecek olsaydım buraya yazarak kendimi zaten küçük düşürmezdim ben 17 yaşındayım ve bir bilgisayarcıda stajerlik yapıyorum aldıgım para zaten 100 milyon aylık oda yola gidiyor Sitenin domaini de belli çarşamba alıyorum tasarımı da hazır şuanda iş yerindeki pc de kayıtlı 1000 usere gelince ben yapamıyacagım birşey yazmam çünkü onceden binlerce user aldım eski sitemden ama güvendigimiz abiler aldı elimizden siteyi... 2-3 yontem biliyorumki sitemi buyutecek onun için kendime guveniyorum buraya hosting sponsoru aradıgımı yazmamım sebebi de genellikle foruma girdigimde hosting sponsoru arayanlar yada olanların yazısını okudugum içindir. Ben hostingime sponsor arıyorsam o şirkette karşılıgına alarak olacak 15-20 kişilik userler değil bahsetiklerim www.modachat.tk eski sitem bile gunde 100-150 tekil alıyor reklamsız birşeyler öğrendim zamanında bazı burdaki abilerden onun için konuşabiliyorum rahat user hakkında

www.smslust.net sitesi googleden gunde 1400 tekil alıyor yontemini buldum
6-7 yere sitemi kaydederek gunde hepsinden 50 tekil almayı öğrendim
msn emde 30-40 tane web sahibi var
bir gurbetci sitesinde kod kullanarak istedigim kullanıcıyı siteme sokabilmeyi öğrendim onlineleri yani
ve inanki bunlarla binler oluyor örnek te www.komsu.net sahibi eski arkadaşımdır gösterdim nasıl yapılıyor cocuk şimdi 2-3bin tekili var yalansa mail atarak sorun oke
cevaplarınız için tşk ederim yinede duyarlılıgınız için ...

B

BizimMP3

Misafir
hep öyle olur biliriz..
git mynetten sitemynet yap bence sen !

mavilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BizimMP3' Alıntı:
hep öyle olur biliriz..
git mynetten sitemynet yap bence sen !
Arkadaşım neden öyle diyorsun sen mi sponsor olucaksın ? Hayır. Para Sendenmi çıkacak ? Hayır ? Bu başlığı açmak onun en doğal hakkı ister 1 günde 1000 yaparim der ister 10000 bunu sponsor olucak düşünsün niye milletin üstüne gidiyorsunuz hala anlamiş değilim ? Lütfen bu tavırları bırakın inanmayan sponsor olmaz genç arkadaşımız zorla sponsor olunda demiyor.Yabanci ülkede 17 yaşındaki gençler interneti altina üstüne getirirken biz burda senin yaşin tutmaz muhabbeti yapiyoruz...

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet ne bu sinir anlamıyorum. Saygı gösterin beyler siz yaptığını onaylamıyosanız cevap yazmayın burda o insanı küçük düşürcek yazı yazmak bişey kazandırmaz sonuçta... lütfen biraz anlayışlı ve duyarlı olalım

U

ulukislali

Misafir
Abiler, ablalar olarak 17 yasindaki bir kisiye el uzatmak nasil olurdu acaba ?
...................................... www.berin.de

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kesinlikle son 3 mesaja katılıyorum.. (+++) arkadaşlar genç arkadaşımızın hevesini kırıcağınıza yapıcı birşeyler söyleyin.. kimseye ilgilendirmez onun kaç hit alıcağı ya da hedeflediği.. her projenin bir başlangıcı vardır.. elinizde başka siteniz, arkadaşlarınız vs.. olmadan kaçınız günde 1000 hitle başladınız?? bu arkadaşımızda kendine göre birşeyler yapmak istiyor.. bu şekilde hevesini kırmaya devam etmeyin eğer yardım edebiliyorsanız destek olun, köstek değil..

İyi çalışmalar..

E

ediz

Misafir
asıl tuhaf olan burda bu türk geyikleri yapmış olmanız ve
hosting sponsorlugu konusunu böyle salak bir çehreye sokmuş olmanız

bir başlığa baktığınızda sizin için bir anlam ifade etmiyor ise cevap yazmak zorunda değilsiniz
saçmalamak zorunda da.

M

modachat

Misafir
herkese tşk

ben hosting sponsoru aramak için yazı yazdım fakat nedense birçok kişi yardım edecegine hakaret etti Ben aldırmıyorum iyi de kötü de yazana tşk ederim en azından buraya yazı yazma zahmetinde bulunmuş Bu da bir emek...
Haftaya cuma ya kadar domaini alıyorum o zaman ismini burda yazarım iş yerinde 5MB alanlık doldu şimdiden hergun ugrasıyorum Şunu da bilmenizi isterim dostlar ben daha 13 yaşında iken netle tanıştım ve bazı şeyleri yaşımdan önce öğrendim burda ben genellikle zirve100 de yazardım KoS nickimle belki hatırlıyanız vardır burda yazmıştım www.modachat.com adında bir web site acmıştım fakat abi dedim adam beni kandırarak elimden almıştı O siteyi ben zaten yeterince büyütmüştüm 3-4Aydır nette giremez oldum utancımdan cunku hani birisinin emeklerini alırsın ya 1dk da o duyguyu tatmanızı istemem
Ben siteyi bitirmek üzereyim göreceksiniz ki söylediklerimde haklı cıkacagım ve beni burda eleştirenler utanacaklar Çünkü ben hayal etmiyorum web buyutmek icin bildigim yontemleri kimse bilemez Zaten bana güvenen ve inanan kişiler msn emde kayıtlıdır Tanıdıgınız belki vardır aralarında
www.veya.net
www.komsu.net
www.bizimsinif.de
www.keyifli.com
www.illaki.net-com gibileri ayrıca hosting işi de hal oldu sevdgim bir arkadaşım bana sponsor oldu bende yaptıgı bu iyiliğe karşı ona fazlasıyla karşılıgını verecegim
Sizleri fazla rahatsız etmek istemem bu kadar yeter herhalde kendinize iyi bakın sitem acılınca ilk olarak buraya yazarım iyi akşamlar

B

BizimMP3

Misafir
İnanabileceğim bir şey olsaydı evet olurdum.

Ben inanmıyorum şahsen ve host işini nerelere düştüğünü göstermek istiyorum. Sadece 20 Milyon bile tutmaz hadi ben hem sponsor olayım hemde cebine 20'lik atayım.

Ancak bu iş buralara düşmemeliydi olay budur.

N

nsbil

Misafir
BizimMP3' Alıntı:

Ben inanmıyorum şahsen ve host işini nerelere düştüğünü göstermek istiyorum. Sadece 20 Milyon bile tutmaz hadi ben hem sponsor olayım hemde cebine 20'lik atayım.

katiliyorum...

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BizimMP3' Alıntı:

Arkadaşlar kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz.. Arkadaş olurmusunuz diye başlık açmış ki bu en doğal hakkı kimseyi ilgilendirmez.. Hosting olayı nerelere düştü diyeceğinize hosting bulma forumlarındaki reseller ya da makine sahibi arkadaşların kaç takla attığına bakın ilk önce siz.. (Kesinlikle yarası olan gocunur herkes üzerine alınmasın..)

2. olarak bir site yapıcam ve ilk günden 2000 hit garantisi veriyorum.. buna olur musun sponsor? inanıcaksın hemde! lütfen arklar birbirinize destek olun.. köstek değil!!!

Herkese iyi çalışmalar..

internet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
modachat' Alıntı:
Bu başlıgıma ilk okuyan kişi sanmasın ki diğer normal web siteleri gibi host sponsoru arıyorum 5 Seneye yakın nette takılan biri oldugum için artık gercek bir adım atmaya karar verdim Bilgisayarcıda çalıştıgım için artık yeni bir web ile guzel işler yapmak istiyorum

Açılacak sitenin günlük tekil hiti 1000 den aşağıda olmıyacak ve lütfen sizde eger bana mail atacak olursanız host makinanız kapanmayanlardan olsun Görüyorumki herkes makina almış eline zırt pırt makinalar resetleniyor ve userler kayboluyor eger ciddi ve host işini iyi yapan birileri varsa bana yazsın

Ayrıca burda yazımla sizleri eger rahatsız etmis isem özür dilerim Ama acil hosta ihtiyacım oldugun için yazdım Herkese başarılar BOL HiTLi Günler

By KoS

Merhaba,

Şuana kadar forumda yazılanları okudum ve gerçekten 17 yaşındaki bir gence yazı yazan erişkinleri kınadım.Sonuçta herkesin bir çaba içinde olduğu dönemde, belirli birşeylere başlamak için çevresindekilerden destek almak isteyen bir insanın neden bu kadar sert karşılandığını anlayamadım.
Yok sen küçüksün, cebine paranı ben koyarım falan...
Bence bunlar çok yanlış konuşmalar.
Sonuçta belki 1000 tekile ulaşması sizin bakış açınıza göre zor olabilir.Ama hiçbir zaman imkansız değildir.Belki dayanağı gerçekten gerçektir.
Sorun olan taraf bu taraf değil.
Bazı arkadaşlar yaptıkları yorumlarda sanki sponsor firmaymış ve sponsor olacağı kişiyi beğenmiyormuş gibi konuşuyor.
Sonuçta hosting firmaları olarak bizler isteyen web sitelerine sponsor oluyoruz ama bunların belirli kriterleri var.Ve bu kritelerin en başında gelen husus ise, belirli bir proje yapıpta bunu faaliyete geçirmek isteyenler için kolaylık sağlamak.

Bu yazdıklarım kesinlikle şahıslara değildir.

Herkese iyi çalışmalar dilerim.

internet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

modachat inşallah söylediklerin doğrultusunda dilediklerini gerçekleştirirsin.
hosting' de bulmuşşsun hayırlı olsun

B

besiktaslim

Misafir
host işinin herangi bi yere düştüğü yok...
internette yaş ne olursa olsun herkez eşittir ve istediğini yazar..
kimi cebinden atar, kimi bilgisini satar.
bu arkadaşta bilgisine güveniyor kendisine inanmaya devam ettiği sürecede başarılı olacağına inanıyorum ben.
20 000 000 host belki istediği öğrenci adam alabilecek olsa alır heralde bazı bilmişlerle muhattap olmayı denemez.
kendinize rakipmi gördünüz yoksa :)

bill dayımızda garajında yazılım yaparken allahtan sizin gibilerle karşılaşmamış

belki kısa sürede hedefini tutturamayabilirsin ama ben en yakın zamanda elinden tutacak insanlarla tanışacağından eminim...

:mad: iyi bişeyler yapmak isteyen birine destek olmuyorsanız köstek olmayın...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.