İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hosting ve domain satışı yapacak site yaptırtılacaktır

pexolas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
- ENOM yada diğer profesyonel domain resellerların APILerine uygun olarak çalışabilen ve real time domain kaydı yapılabilen
- Banka havalesi ve kredi kartı ile ödeme yapılabilecek
- Hosting paketlerinin satışının, yenilenmesinin ve denetlenmesini gerçek zamanlı olarak yapabilecek

nitelikli , kaliteli ve optimistik bir hosting sitesi hazırlatacağız.

referanslarına ve bilgisine güvenen arkadaşlar başvuru mesajlarını kolayticaret (at) gmail.com adresine gönderebilirler.

ilginiz için şimdiden teşekkür ederiz.

serQan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zamanında bende kendime özel bir site yaptırtacaktım, Türkiye' nin en iyi 10 ajansı ile iletişime geçmiştim en ucuz yer 5000 dolar civarı söylemişti, Geçici bir site yaptım, şu anda yeni sitemin bir kaç eksikliklerini gidermeye çalışıyorum bitince whmcs entegreli güzel bir site olacak hayırlısıyla :)

Maalesef ülkede uygun fiyatlı iyi bir iş çıkaracak birilerini bulman zor gibi, en azından kendimden biliyorum, buradada konu açmıştım bir sürü kişi geldi, w-arez script mi satanlar, dandik html satanlarmı, bir sürü kişi, ama hepside boş.

Bence ajanslar ile iletişime geçin, gerçi çoğu kendini beğenmiş olup çok fazla ciddiye alıp mail yollamıyorlar ama :)

Şu anda en ekonomik ya site yapıp scriptlerle tamamlamak yada awbs kullanmak.

Awbs size özel temalı en fazla 750YTL ye mal olur, diğer sistem ise, 5000 dolar civarı.

Saygılar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.