Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Hosting - yazılım Firması Kuracagım Ortak ve Danısman aranıyor

tayfun

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
75
Merhaba arkadaslar ;

Kurumsal Hosting Firması Kuracagım - Hosting - alan adı kaydı - sms - yazılım vs hizmetleri olacak / Firma Ofisi İstanbul Florya da Dusunuyorum Ortak ve Danısmanlık Hizmeti alabilecegimm Kisilere ihtiyacım var. ilgilenen arkadaslar konuya cevap yazarsa sevinirim .

obidergi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
8
Konudışı: Florya pahalı değil mi ?
Bilanço planını yaptın mı? sms vs sunucularına donanım ve yazılım olarak ne kadar harcayacağın vs vs vs

tayfun

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
75
genel bir hesaplama yaptım desem yeridir , yani cok fazla detayları hesaplamadım fakat kurumsal olacagı için planda olmayan bir cok odemenin gercekleseciginide göz önünde bulundurdum

obidergi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
8
anlıyorum; internetten ortak arıyorsun da, eğer bu piyasayı biliyorsan bana kalırsa akraba vs kişilerden kaynak al, kendin kur, netten bulacam illa diyorsan da ortak etme; gerekirse bağları koparması kolay olsun, diğer türlü sorun yaşayabilirsiniz. internette sizin isteğiniz gibi konular açılmıştı, biraz takip ederseniz genel şemayı çıkarmış olursunuz ortaklık hakkında.
İyi çalışmalar.

tayfun

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
75
evet Konuları biraz inceledimde, dediginiz sekil en mantıklısı ama ortaktan daha önemli danısmanlık hizmeti alabilecegim birine ihtiyacım var , Cünkü Birden fazla hizmet saglanıcak ve hepsine benim Pro. olmam mümkün degil

CMYLMZ

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
73
istanbuldaysan bu konularda 14 yıllık tecrübemizle sana yardımcı olabiliriz

obidergi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
8
Haklısınız hepsinde bir kişi pro olamaz ancak ortaklık yine de zor, danışmanlık ortaklığı gerektirmez ki. hiçbirşey yapamazsan bazı firmaların çözüm ortağı olursun örneğin sms için, başka bir firmadan kurumsal hizmet alırsın.

P

pozitif06

Misafir
internetten bulunan ortak ile yürütülebilecek bir iş değil bence, siz yine tanıdığınız bir çevreden ortak alın kendinize :)