İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hosting

luklesin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Ben kendi evimde, nasıl kendi sitelerimi host edebilirim. Aylar boyu para ödemek istemiyorum ve video sitesi kurmayı planlıyorum. O yüzden çok yer gerekecek o da çok para demek. Ancak evde yaparsam çok daha ucuza gelir diye düşünüyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler :)

tepki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
65
2 hatta 3 katı para ödemek istiyorsan evinde host kurabilirsin bu şu anki teknoloji ile mümkün
fakat dedigim gibi çok tuzluya maal olur

emreb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Benim Tavsitem :Çok zor iş girme hiç

İnternet 7/24 kesilmemesi gerekiyor.
Bilgisayarın 7/24 açık olması gerekiyor.
Sabit ip alman gerekiyor.
Port açman gerekiyor.
Bilgisayarında linux işletim sistemi kurup admin panelleri kurman gerekiyor.

Bunları yaparsan bilgisayarı normal olarak kullanamazsın.Kullanırsın ancak beklediğin performansı alamazsın.Hostunda pek faydalı olmaz.

-FoReX-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yukardaki arkadaşın anlattıklarını yapacaksın yetmiyor:

Normal adsl hattı upload çok düşük olduğu için html siteler için belki 5-10 kişi bağlanır iş yapabilir ama video sitesi için upload düşüklüğünden hiç bir işe yaramaz. belki bir kişi bile videoyu izleyemez.

Bunun için GHDSL hat alman gerek upload-download aynı hızda olan bununda aylık ücreti 200 liradan başlıyor sanırım. onun için sunucu kirala daha ucuza gelir.

emreb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Yukardaki arkadaşın anlattıklarını yapacaksın yetmiyor:

Normal adsl hattı upload çok düşük olduğu için html siteler için belki 5-10 kişi bağlanır iş yapabilir ama video sitesi için upload düşüklüğünden hiç bir işe yaramaz. belki bir kişi bile videoyu izleyemez.

Bunun için GHDSL hat alman gerek upload-download aynı hızda olan bununda aylık ücreti 200 liradan başlıyor sanırım. onun için sunucu kirala daha ucuza gelir.

arkadaşın dediklerine katılıyorum.Aylık yada yıllık 100-200 ver adam akıllı bir sunucu al

luklesin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
hepinize tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5