İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hosting

G

guajira

Misafir
bu forumda hosting işi yapanlar varmı acaba? firma adlarını websitelerini yazarsanız sevinirim.

G

guajira

Misafir
hostarena.net için teşekkür ettim ama ben bu foruma üye olupta hosting işi yapanları arıyorum. elmasgüneşin güvenilir olduğundan bahsetmişlerdi. aklımda hukuk eğitimine yönelik bir site var. bu arada imzamdaki siteminde aşırı yavan görnüşünü yakında değiştirmeyi düşünüyorum. içeriğini dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanan ingilizce gazeteler ve farklı alanlarda yayınlanan ingilizce dergilerle doldurmayı düşünüyorum.
yardımın için sağol.

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet biz hosting satışı yapıyoruz. Referanslarımız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Rica ederim.
Yaşamın Kaynagı Sevgi, Sevgi Bir Tutku , Tutku Bir Amaç, Amaç Paylaşmak,
Paylaşmak dostluk ise ;
Her zaman paylaşırım..

G

guajira

Misafir
elmasgunes, elmasgunes.net sitesi gibi bir site tasarımını kaça yapıyorsun?

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İsterseniz detaylar için iletişime geçelim. Çünkü istediğiniz tasarım ve içeriğe göre fiyat değişmektedir.

MSN: msn[@]elmasgunes[nokta]net
veya özel mesaj gönderebilirsiniz.

G

guajira

Misafir
ben hostingi netmira.com'dan almıştım. yaklaşık iki haftadır maillerime bakamıyorum çünkü arayüz düzgün çalışmıyor. ayrıca phpnuke gibi hazır kurulu scripleri de ayarlayamıyorum. farklı yerlerden bağlanarak denedim ama olmadı. bu ve benzer sıkıntılar yaşamak istemiyorum.

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
rockaltin' Alıntı:
Ben sadece hemen hemen Türkiye'deki çoğu hosting firması ile çalıştığım için (20 ye yakın) deneyimlerimi diğer arkadaşlarla paylaşmak istedim.
Türkiyede 20 Hosting firması ile calismissiniz. Hatta 20 bile değil. 20'ye yakın yazmışsınız.
Türkiye'de kac tane Hosting firması var haberiniz varmı ?
Tavsiye ettiğiniz firma için birsey demeyecegim..

pilawci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
7 yıldır aktif internet kullanıcısıyım, ilk 2 senesi eg-zotik sitelerde geçti, sonraki3 senesi web site tasarım ve programlama vs. ile , son 2 senesi de host satıcılığı vs. toplamda 5 senedir web sitesi yayınlıyorum ve host paketi tüketiyorum, 3 tane host firması değiştirdim... 20 tane host firması değiştirmekte ayrı bir ilgi alanı olsa gerek :)

N

nbagokhan

Misafir
ii de bu hostlara baktıgımız zaman sadece php destekliyor peki bunalr asp yi de destekliyormu yoksa yazılmaya gerekmi duyulmadı wede host olarak www.websahibi.com u önerebilirim bu host bilgilerde gayet acık net acıklamaları var saglamnda bir server.

pilawci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Asp yi desteklemez çünkü windows server değildir. Wİndows kurmak ve yönetmek bilgi ve ilgi gerektirir, ayrıca pahalıdır. Çoğunun php desteklemesinin sebebi Linux server olmasıdır....
ASP destekleyen herzaman >PHP destekler çünkü windowsa kurabiliriz. Linuxlerde asp çalışmaz...

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.alfaserver.net - Linux

linux sunucuda asp çalışır, chillisoft asp ile çalıştıran birçok firma var. ama php en iyi mysql veritabanını kullandığı gibi asp de mssql kullanır. bu veritabanı linux'da çalışmaz ve benim bildiğim bir linux versiyonu yok. bu nedenle asp kullanıcıları linux sunucularda problem yaşar. müşteri memnuniyeti önemli ise asp yi linux sunucu üzerinde çalıştırmamak en iyisidir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.