İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hostinge ortak arıyorum.

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3.4 ghz lik xeon çift işlemcili çift çekirdekli, 4 gb ramli, 500 gb sabit diskli sunucuma masrafları azaltmak için ortak arıyorum.

düşünenlere çok uygun fiyatla host yada reseller hesabı verebilirim.

windows 2003 + helm kontrol panel + mysql + asp.

php şimdilik düşünmüyorum ama iyi bir ortak çıkarsa php de düşünürüm.

şirket vesaire değilim. destek isterseniz sadece msn den destek verebilirim. hemen hergün beni msn de bulabilirsiniz. maillerinize aynı gün içinde cevap verebilirim.

ödemenizi paypal veya eft ile yapabilirsiniz.

ilgilenenler için örnek hosting : www.maximp3.net

iletişim. [email protected]
msn : [email protected]

Hostmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Serverın Aylık Ücretini Söyleseydin İyi Olurdu.Benim De Mp3 Sitem Var da..Ama Şimdi Farkettim PHP Desteği Yokmuş Neyse :( İnşallah Bulursun Ortak

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Serverın Aylık Ücretini Söyleseydin İyi Olurdu.Benim De Mp3 Sitem Var da..Ama Şimdi Farkettim PHP Desteği Yokmuş Neyse :( İnşallah Bulursun Ortak

aylık ücreti 350$

aylık mesela 10$+ verecek birisini alabilirim yıllık peşin ödemesi şartıyla.
veya ayda 40-50$ verecek birisi varsa bu kişi için php de kurabilirim ve aylık olarak ödeme alırım. düşündüğüm minimum rakamlar bunlar. yinede tekliflere açığım.fiyat ve ödemeler konusundaki düşüncemide böylece belirtmiş oldum.

Hostmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Güzel makine panelide cpanel vs. olsa iyi idi. Umarım ortak bulursun.

Windows Server Olduğu İçin Teknik Olarak Mümkün Görünmüyor..Arkadaşa Cevaben; Parayı Peşin Almak Şartıyla Olur Diyorsun da Biz Nasıl Bilicez Server Hep Açık Kalacak Mı Parasını Ödeye(bile)cek Misin?

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Windows Server Olduğu İçin Teknik Olarak Mümkün Görünmüyor..Arkadaşa Cevaben; Parayı Peşin Almak Şartıyla Olur Diyorsun da Biz Nasıl Bilicez Server Hep Açık Kalacak Mı Parasını Ödeye(bile)cek Misin?

oda güven meselesi tabi. ama peşin isteme sebebim yani 10$ bişey isteyen olursa benimde onu servere almamın hiç değilse bi katkısı olsun diyorum. o yüzden böyle küçük meblağ isteyen olursa peşin alırım dedim. yoksa zaten 30-40-50 dolarlık isteyen olursa aydan aya alırım.

ama şöyle olsun madem güven açısından varsa 10$ civarında ödeme yapmak isteyen 1 aylık ücretini verip 1 ay kullansın memnun kalırsa senelik ödesin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.