İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hostinger'den Herkese Ömür Boyu Ücretsiz Hosting

delicesine

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Şubat 2011
Mesajlar
90
Reaction score
0
Yeni nesil ücretsiz hosting
Ücretsiz internet sitesi hosting ile ilgili klişeleri bir kenara bırakın. Hostinger farklıdır. Fanatik kullanıcı desteği ile güvenilir ve özellikçe zengin barındırma hizmeti veriyoruz. Servis çalışma zamanı oranımız faydalandığımız bulut bilgi işlem (cloud computing) teknolojisi sayesinde %99,9'dur.

Ücretsiz Ömür Boyu Hostingimizin Özelliklerine Gelecek Olursak:

http://api.hostinger.web.tr/redir/1770080

PHP ve MySQL Desteği
Herhangi bir sınırlama olmaksızın PHP ve MySQL veriyoruz. PHP motorumuz tüm opsiyonel özellikler ve fonksiyonlar yüklenmiş olarak sunulmaktadır. Tek tıklamayla istediğiniz PHP versiyonuna geçebilir ve veritabanlarınızı phpMyAdmin aracı ile yönetebilirsiniz.


http://api.hostinger.web.tr/redir/1770080



Sayfalarınızda reklam ve banner yok
Metin bağlantılar yok! Rahatsız edici pop-up reklamlar yok! Zorunlu forum gönderileri yok! İnternet siteniz sonsuza dek yüzde 100 reklamsız olacaktır.

Otomatik Yükleyici Yazılımı
Sadece birkaç tıklamayla Wordpress, Joomla, PrestaShop, phpBB, Drupal ve birçok diğer yazılımdan birisini kolayca kurabilirsiniz. Tamamen fonksiyonel ve profesyonel görünen internet sitesi birkaç dakika içinde kurulup kullanıma açılabilir.


Kullanımı kolay site kurucu
Artık sitenizi çok kolay kurabilirsiniz. Hatta bilgisayara yeni başlayanlar bile internet-sitesi kurucumuz sayesinde harika görülen bir siteyi oluşturabilirler. 100 şablondan birini seçin ve internet sitenizi 5 dakikada hazır hale getirin.


Gelelim Sorularınıza

Neden hepsi ÜCRETSİZ? Nasıl para kazanıyorsunuz?
Bu hizmeti ücretsiz sunmamızın asıl sebebi Hostinger® markasının popülerliğini ve tanınırlığını arttırmaktır. Tabii ki, her pazarlama ve promosyon türünde olduğu gibi, bu bize paraya mal oluyor. Ancak, bu maliyetleri daha fazla kaynak isteyenlere paralı barındırma yükseltimleri sunarak karşılıyoruz. Ücretsiz servisimiz aynı zamanda kullanıcı bağışı desteklidir. Her gün mutlu müşterilerimizden bağışlar alıyoruz.

Hosting servisiniz ne kadar bir süre için ücretsiz kalacak?
Devamlı! Bu hizmeti herhangi bir zamanda kapatmaya dair bir planımız yok. Ayrıca, bizde ücretsiz bir hesap açtırdığınızda, internet sitelerinize asla reklam koymayacağız veya sizden herhangi bir ücret talep etmeyeceğiz.

PHP ve MySQL desteğiniz var mı?
Evet, PHP ve MySQL'i tümüyle destekliyoruz.

Kaç alan adı barındırabilirim?
Servisimiz eşsizdir. Kullanıcıların diledikleri kadar hesap açmalarına izin veriyoruz, başka bir sınır da uygulamıyoruz.

Mevcut alan adımı sunucularınıza nasıl yönlendiririm?
Alan-adınızı sunucularımıza yönlendirmek için, alan-adı kaydedicinin (orjinal alan-adını kayıt ettiğiniz yer) sitesine girip oradaki name-server'larınızı değiştirmeniz gerekmektedir.

Bu işlem, tüm alan-adı kaydedicilerde yapılan genel bir işlemdir, ancak bu sizin için sorun olacaksa, lütfen bizimle temasa geçin; biz de size yardımcı olalım.

Ücretsiz Web Hosting
Ücretsiz hosting planımız, kişisel, topluluk, forum ve bloglar gibi değişik türdeki ufak internet siteleri için harikadır. Müşterilerimizin %90'ından fazlası ücretsiz internet sitesi barındırma planından memnundurlar ve asla hiçbir sınıra ulaşmazlar! Ancak büyük ve çok meşgul bir internet siteniz varsa ve sunucu ulaşılabilirlik zamanı ve günlük yedekler gibi hizmetlere ihtiyacınız varsa, Premium ve Business barındırma tariflerimize mutlaka bir göz atmalısınız.

Hosting hesabınızı oluşturmak için bağlantıya tıklamanız yeterli.


http://api.hostinger.web.tr/redir/1770080
Name Server iletilemeyen arkadaşlar için.

Nameserver 1: ns1.hostinger.web.tr ---- 31.170.163.241
Nameserver 2: ns2.hostinger.web.tr ---- 64.191.115.234
Nameserver 3: ns3.hostinger.web.tr ---- 173.192.183.247
Nameserver 4: ns4.hostinger.web.tr ---- 31.170.164.249
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst