Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
söyle:] hayır ultrasponsor vermiyor ama kişisel veriyorlar
ben tavlada günde 50 bilemedin 25 kadar üye yapıyorum 1000 2000 down oluyor hotbar daha kazanclı gelicektir kim veriyor
freeze.com degil ha hotbar:]
neden burdan paylasılmıyor herkes msn deyıp gitmıs?
Paylaşinca kazancınızmı duşuyor?
sistem hakkında bılgisi olan yazsın herkes kazansın sizin cebınızden çıkmayacak.
Dünya menfaat dünyasi,hotbar olayini ilk defa gördüm,bende gerekirse telefon acicam gerekirse bu firmaya gidicem,inada inat bende bu düzeni bozmazsam tatar ramazan degilim
bunu kullanacaginiza adremedy kullanin daha iyi onunda bannerleri bu sekilde canli download etmelerini bekleyip kazanmaktansa adremedy kullanin tiklama basina kazanin tiklama basi 10-12 cent veriyordu
tiklamanin yaninda kucukde olsa belli bir gosterim ucretide oduyorlar
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5