İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hotfile Uzmanı ile Download Yöntemindan Para Kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demirel1804

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Şubat 2012
Mesajlar
286
Reaction score
0
hotfile-admin-708-9717.jpg


Yapacağınız iş basitçe dosya paylaşımı diyebiliriz. Dünyada hergün 250 milyon üzerinde dosya indirilmektedir. Bunun büyük bir çoğunluğuda dosya paylaşımı yapılan sitelerden sağlanmaktadır. Bunlar arasında da en çok tutulanı Hotfile.com dur.
Yapacağınız iş basitçe dosya paylaşımı diyebiliriz. Dünyada hergün 250 milyon üzerinde dosya indirilmektedir. Bunun büyük bir çoğunluğuda dosya paylaşımı yapılan sitelerden sağlanmaktadır. Bunlar arasında da en çok tutulanı Hotfile.com dur.Gelişen geniş bant internet kullanımı sayesinde insanlar hergün webden ihtiyaçları doğrultusunda dosya indirmektedirler. Dünya da yaklaşık 2 milyar Türkiye'de ise 15 milyon civarı internet kullanıcısı bulunmaktadır.

Yüzmilyonlarca profesyonel web sitesi ve bunların büyük bir çoğunluğu paylaşım sitesi ve sosyal ağlardan ibarettir. Paylaşım siteleri dosyaları kendi sunucusunda bulundurmuyorlar. Hotfile Rapidshare Megaupload gibi dev dosya paylaşım sunucularında bulundururarak kullanıcılarına kolaylık sağlıyorlar.

Hotfile.com bu işi ciddiye alarak 1 milyar $ üzerinde sermayesi ile dünyada 1 numara olma olunda emin adımlarla yürüyor. Bunu yaparken tabii iş ortaklarını unutmuyor. Dünyada en çok kazandıran dosya paylaşım sitesi diyebiliriz. Her ülkeye eşit ve adil davranıyor. Ayrıca web kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen duruma gelmesinde verdiği kaliteli hizmetin katkısı oldukça büyüktür.
Ben size çıkış noktasını veriyorum. bu yöntemi uygulayacak vaktim yok ancak kazandırdığını biliyorum, ister hotfile sistemini kendin deneye yanıla öğrenip uygulamaya çalış istersen de bu işi bilen uzmanından destek alarak direk hızlıca kazanmaya başlamayı seç. Benim için zaman en büyük para kaybıdır bu nedenle sana 2. yolu öneririm ama ona da paran yoksa kendin araştırarak deneye yanıla bu sistemi uygulayabilirsin. Öğrenci arkadaşlar için önerecğeim bu sistemle aylık 100 200 dolar kazanma şansı olabilir çok fazla download edilecek dosyalara yükleyip download edilmesini sağlayabilirsen ayda 500-1000 dolar arası da mümkündür. Ancak bunun ipuçları nedir dersen onu da hotfile uzmanından öğren derim.
Bol kazançlar
 

r1_primo

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Kasım 2010
Mesajlar
160
Reaction score
2
Bu hotfile uzmanı her kimse ona söyleyin hotfile artık indirmelere para vermiyo.
 

ByEdGe

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Ocak 2011
Mesajlar
184
Reaction score
1
Arkadaşım ne konusu ne güncelliği arkadaşda üstte bildirmiş hotmail ödeme yapmıyor demiş sen günceldir diyorsun..
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
254
verdiğin linkler xticaret ten yönlenip kendi sitelerine gidiyor
mesela verdiğin bu link http://hotfileuzmani.org/ a gidiyor ve artık destek verilmeyeceği yazıyor, hiç bakmıyormusun linklere? kopyala yapıştır yapacaksanız içeriği biraz okuyun derim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst