İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hotlink korumasını aşma ?

biRtuRk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba;

Arkadaşlar bir siteden (facebook) video çekmekteyim. Bu sabah itibari ile site hotlink koruması koymuştur. Kendi player'larımızda mozilla haricinde hiç tarayıcıda çalışmamaktadır. Bu korumayı nasıl geçebilirim. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Veya ücreti ile sorusuz bir şekilde ben hallederim derse, msn adresinizi pm olarak da gönderebilirsiniz.

kolay gelsin...

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Şimdi bende konu açıcaktım birkaç güne sorun çözülmüş olur umarım olmazsa videoları servere çektirip oradan yayın yaptırıcaz.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
çok berbat bir durum bende şimdi fark ettim

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
flowplayer kullanıcaz mecbur özel playerı iptal edicez, flowplayer da çalışıyor.

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
25 liraya yapan bir kardeşimiz var dilerseniz yaptırabilirsiniz.Zor durumda olan arkadaşlar için yazdım.

cadobay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
2000 tane video var facebookta yüklü napıcaz tek tek editlicez mi :(

biRtuRk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sorunu halledemeyen ve wordpress (eklenti ile) kullanan arkadaşlar var ise sorun çözülmüştür. İE tarayıcısı ile farklı player (facebook serverinden), Firefox ve diğer tarayıcı ile girenler ise sizin serverinizde bulunan bir player ile oynatılabilir.

Hala bu durumdan muzdarip olan arkadaşlar var ise burada yayınlarım eklentiyi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.