Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Hotmailden mail gönderimi yapmak istedigim zamanlarda sürekli uyarı veriyor ve bir türlü gönderim yapmıyor.
Bilgi sahibi olan arkadaslar yorumlarıylar yardımcı olurlarsa sevinirim iyi forumlar
Merhaba, Hotmailden mail gönderimi yapmak istedigim zamanlarda sürekli uyarı veriyor ve bir türlü gönderim yapmıyor.
Bilgi sahibi olan arkadaslar yorumlarıylar yardımcı olurlarsa sevinirim iyi forumlar
Böyle sorunlarla sık sık karşılaşıyoruz. Genelde gönderilen adres kullanılmadığında böyle hatalar verir. Fakat bazı zamanlar hotmail'in böyle hatalar yaptığına şahit oldum. Alternatif gönderim metodlarını deneyebilirsiniz. Gmail hesabı açabilir ve oradan yollamayı seçebilirsiniz.
Birkaç farklı sebebi olabilir ama hotmailden ben de çok sıkıntı çektim. Bazen göndermiyor, bazen mail gelmiyor. Yani büyük ihtimalle bir çözümü yok bunun...
email gönderdiğiniz hosting hesabınızın IP si karalisteye girmiştir.
Hosting nereden aldıysanız orayla iletişime geçiniz veya email gitmiyorsa hata raporu geliyordur,onu bana gönderin ben size nedenini söyleyim..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.