İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hotmail nasıl heklenıyor !!!

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bir çok arkadaşım hotmail kullanıyor,
malum bır çok kişinınde sıtelerı hotmaıl maılerınde artık, maıllere devamlı olarak sitenize reklam vermek ıstıyoruz bu sektore yenı gırdık ve bir çok sıteyle çalışarak ıyı tıklama ucretlerı verıyoruz lutfen formumuzu doldurun şeklıdne maıller gelıyor alttada bı adres ama oyle free adres fılan değil normal domaın :)
sız adresı tıklıyorsunuz bır bakayım dıye, malesef o sayfadan sızın hotmail çerezınız gıdıyor karşıya adam 10 dakıkada heklıyor hotmaılı kısacası reklam verıyoruz vs. dıye gelen maıllere bakmayın bıle hotmaile gunde 2 - 3 tane gelıyor değiştirdım hotmaıl kullanmıyorum :)

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
E isabet olmuş millet bas bas bağırıyor Bedava mailler ile güvenlik sağlanmaz diye ..Ucuz yırtmışsın

H

hengame

Misafir
o zaman hotmail den gelen linklere tıklamayacaz yoksa mail gider

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
tüh bende yöntemi açıklanıyor diye damlamıştım başlığa .. :p

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o ayrı mesele de türkiyenin neredeyse en büyük forumlarından birisine sahipsin çok kral domainlerin var ama bir türlü yazı yazmasını beceremiyorsun :) neyse konu dışı oldu kusura bakmayın.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Bundan yıllar yıllar önceydi, box.sk sitelerini gezerken brute force diye birşeyler okudum ve programı indirdim program harikaydı kendi yaptığım sitelerin bile şifrelerini kırabiliyordu tabi o zamanlar yaşta bi hayli genç :p sonra istediğim maillere ulaştım hep... Ama aralarında bazıları vardı uyanıktı gelişmiş şifreler kullanmışlardı, dedimki bunlara mynetten bir ekart göndereyim fake ve şifrelerini çalayım, bu iki yöntemle süper çalıyordum... Sonra hotmail bf için önlem aldı, insanlarda fake mail hakkında bilgi sahibi oldu, securityfocus.com da okuduğum bir makalede adamın biri cookieleri çalarak mail ve diğer dijital ortamdaki bilgileri çalabildiğini anlatıyordu bende dedimki hadi be ben niye yapamıyorum, araştırdım öğrendim ve başardım bende cookie hırsızlığı yapabiliyordum... Bir gün çok sıkıldık arkadaşlarda bir trojan yazmak için çalışmalara başlamıştı, tabi elimizde tanınmayan bir versiyonu ile geziyorduk ve her türlü şifre vs. bizdeydi... Ama kimi zaman kendiliğinden çalıştırılabilir dosyaların ve bu dosyalara ait uzantıların farkında olan uyanık kişiler bunu yemiyordu ne yapabiliriz dedik ve başladık araştırmaya, yine securityfocus.com gibi sitelerde ie nin ve çeşitli windows uygulamalarının açıklarının bulunduğunu bunlara uyarlanacak exploitler ile fevkalade bir şekilde emrimize çalıştığını gördük, onlarca belki yüzlerce açığı araştırarak kendimize göre derlenmiş bir exploit hazırladık ve internette dolaşan herkes ağımıza düşebilirdi... O sıra askere gittik, geldik artık birşeyler yapma zamanı dedik ve boş işleri bıraktık... Yani öyle tek bir nedene dayalı olarak nasıl hotmail heklenir garip bir durummuş onlarca yüzlerce şekilde mailiniz bilgileriniz çalınabilir... Wireless hatları sniff eden programlar mevcut günümüzde hangi güvenlikten bahsediyoruz dimi ama? :p

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bundan yıllar yıllar önceydi, box.sk sitelerini gezerken brute force diye birşeyler okudum ve programı indirdim program harikaydı kendi yaptığım sitelerin bile şifrelerini kırabiliyordu tabi o zamanlar yaşta bi hayli genç :p sonra istediğim maillere ulaştım hep... Ama aralarında bazıları vardı uyanıktı gelişmiş şifreler kullanmışlardı, dedimki bunlara mynetten bir ekart göndereyim fake ve şifrelerini çalayım, bu iki yöntemle süper çalıyordum... Sonra hotmail bf için önlem aldı, insanlarda fake mail hakkında bilgi sahibi oldu, securityfocus.com da okuduğum bir makalede adamın biri cookieleri çalarak mail ve diğer dijital ortamdaki bilgileri çalabildiğini anlatıyordu bende dedimki hadi be ben niye yapamıyorum, araştırdım öğrendim ve başardım bende cookie hırsızlığı yapabiliyordum... Bir gün çok sıkıldık arkadaşlarda bir trojan yazmak için çalışmalara başlamıştı, tabi elimizde tanınmayan bir versiyonu ile geziyorduk ve her türlü şifre vs. bizdeydi... Ama kimi zaman kendiliğinden çalıştırılabilir dosyaların ve bu dosyalara ait uzantıların farkında olan uyanık kişiler bunu yemiyordu ne yapabiliriz dedik ve başladık araştırmaya, yine securityfocus.com gibi sitelerde ie nin ve çeşitli windows uygulamalarının açıklarının bulunduğunu bunlara uyarlanacak exploitler ile fevkalade bir şekilde emrimize çalıştığını gördük, onlarca belki yüzlerce açığı araştırarak kendimize göre derlenmiş bir exploit hazırladık ve internette dolaşan herkes ağımıza düşebilirdi... O sıra askere gittik, geldik artık birşeyler yapma zamanı dedik ve boş işleri bıraktık... Yani öyle tek bir nedene dayalı olarak nasıl hotmail heklenir garip bir durummuş onlarca yüzlerce şekilde mailiniz bilgileriniz çalınabilir... Wireless hatları sniff eden programlar mevcut günümüzde hangi güvenlikten bahsediyoruz dimi ama? :p

canın sıkıldı trojan yazayım dedin : ) hoş trojan yazmak için programlamada baya iyi olman lazım ..

hikmetbaysal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dün akşam benim başıma geldi dediğiniz olay ama tanıyoduk çocuğu güvendik linki tıkladık bi kodlara bakyım dedim baktım ki cokieler gidiyo kapattım sayfayı neyse şifreleri filan değiştik sitelerin admin yollarını forumların şifrelerini yani anlayacağınız 10 dk içinde bütün herşeyi değiştirdim bakalım 2 gün süresi varmış 2 gün dolmadan mailler ve domainler gitmezse daha bişiy olmaz herhalde :) dikkat etmek lazım diyolarya bu devirde babana bile güvenmicen diye doğru diolar valla :D kimseye güvenmeye gelmiyo yoksa elinizden bişiyler kayıp gidiyo

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
bide benim maili çalsalar ya.Aynı zamanlı tepesindeyim adamın 2 yıl yesinde aklı başına gelsin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.