Hotmail'de bağlantı sorunu kafa karıştırdı!

abuz89

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Mart 2010
Mesajlar
3,400
Reaction score
34
Microsoft'un Bahreyn, Suriye, Cezayir, İran ve Sudan'da HTTPS hizmetini kapatmasıyla bu ülkelerin hükümetleri, vatandaşlarının Hotmail hesaplarını izleyebilir hale geldi. Ancak bu çok uzun sürmedi.

HTTPS, Firesheep gibi gözetleme yazlımlarını ve heker'ların korumasız Hotmail kullanıcılarından bilgi elde etmesini engellemede oldukça etkili bir yöntem. Bu durumdan etkilenen ülkelerde ise durumu düzeltmek oldukça kolay. Tek yapmanız gereken, ülkenizi ayarlarınızdan HTTPS değişikliğinden etkilenmeyen bir ülke olarak değiştirmek.

Durumun meydana çıkmasının kısa süre ardından Microsoft hatayı düzelttiğini bildirdi ve şu açıklamayı yaptı: 'Bazı Hotmail kullanıcılarının HTTPS'i etkinleştirirken sorun yaşadığının farkındayız. Sorun şimdi çözülmüştür. Hesap güvenliği, Hotmail için en yüksek önceliktir ve HTTPS desteğimiz dünya çapındadır. Herhangi bir bölgeyi veya coğrafyayı kasten sınırlamadık.'
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst