İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hotmaille ilgili sorun (help me)

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar ilginç bir olayla karşı karşıyayım. Bende bir xp pro cd 'si var ve bu cd ile windows kurduğumda Hotmaile bağlanıyor fakat emaile giriş yapmıyor. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

MuZiKCi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu sorun bende de vardı,formatlayınca düzeldi nasıl oldu bilmiyom.

S

sezgin

Misafir
Son zamanlarda bir cok adsl kullanicisinin hotmail in mail sayfalarina giremediginden yakindigini gördüm. Ayni durumu bende yasiyordum. Biraz arastirdim ve Internet Explorer den kaynaklandigini anladim. Sorunu Gidermek Icin Internet Explorer 6.0 Yüklemeniz Lazim. Verecegim adresten Indire bilirsiniz. Yanliz vürüs taramasindan gecirmeyi unutmayiniz..

veya services pack 2 yüklü olması lazım. aksi takdirde mail sayfasi yarida kaliyor acilmiyor.

Internet Explorer 6.0 Indirmek Icin TIKLAYINIZ!

iyi calışmalar..

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Zaten 6.0 yüklü dostum. Bendeki xp cd si içinde sp1 barındırıyor. Belki sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Cafede 5 pc ye yükledim 5 ide girmiyor. Geri kalan 15 pc ye dahamı yükleyim yani :) O kadarıda eşeklik olur herhalde.

S

sezgin

Misafir
Bende cafeciyim. İlginch. Umarim en kıza zamanda cözersiniz sorunu. ben genede arkadaşlardan bilgi alıp buraya yazarım.

iyi çalışmalar..

phiberoptic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İlk Seferlerde Mynet'te problem vardı ama artık hotmail ip'lede değişiklik yapılması gerekecek çünkü mynet'leri götmesi için özel bir ayar yapılıyordu.

zis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SP 2 yi yükle sende.yada sana bi öneri. firefox yükle.explorer i kaldır.ie den daha güvrnli olduğu kesin

devilsunti

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
opera 8.0
hepsinden daha iyi. sorun browserdan kaynaklanıyorsa opera kesin çözüm. ie den oldukca fazla ertısı war suan icin eksisini gormedim...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.