İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hover Sorunu

blogger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar bir index tasarladım, bu tasarladığım indexi siteme atmadan pc üzerinde çalıştırdığımda menüde forum,üye ol vs. üstüne geldiğimde arka planı değişiyor.Web siteme attığım zaman ise link değilmiş gibi yorumluyor ayrıca hover kodu çalışmıyor.Nasıl çözebilirim?, tasarımla ilgili yorumlara açığım.

www.oyunoloji.com

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
resimleri eksik upload etmişsin. flash_images/blockdefault.gif bunu bulamıyor.

blogger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Blockdefault u kodlardan silmeyi unutmuşum, onunla alakalı bir sorun olsa pc üzerindede çalışmazdı sanırım, operada çalışıyor chromeda web üzerinde çalışmıyor sizde çalışıyor mu? Bu arada iyi kötü yorumlarınız bekliyorum :)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
bende çalışıyor da default şeklini bilmediğim için doğru mu yanlış mı bilmiyorum. durum şudur. siyah backgroundda butonlar var, hover yapınca kırmızı background oluyor. yazılar beyaz sabit. istediğin bu ise sorun yok.

reklamsiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
hover çalışıyorda index'te sağ tarafa kayma var firefox kullanıyorum.

blogger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
aynen öyle olsun istiyorum benim browserım sorunlu sanırım, reinstall yaparım.Tarayıcınız nedir?. Birde başka neler eklemeliyim indexe sizce, site açılış hızı nasıl?

Firefox sorununu çözemiyorum ff 5 te sanırım flash sağa kayıyor opera,chrome ve ie de bu sorun yok margin 0 kullandım nasıl düzeltebilirim?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Firefox hata kabul etmiyor. yarı tablolu yarı css li tasarım yapma bence. tabloları kaldır tamamen. kolay gelsin.

blogger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Firefox'un son sürümünde var birtek sanırım bu hata, div içerisinde tablo şeklinde göründüğü gibi nasıl düzelirki bu sorun.

blogger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu sorunu css üzerinde çözmek mümkün değil midir, illa ki htmlde mi değişiklik yapmam gerek nasıl çözülür bu sorun :S

Ekleme: sorun çözüldü arkadaşlar başka bir sorun daha olursa buradayım :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.