İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Htc ve Samsung Birbirine Girdi

Sihirliblog

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mayıs 2013
Mesajlar
0
Reaction score
0
samsungvshtc.jpg


HTC ve Samsung arasında başlayan Twitter atışması, HTC‘den gelen bu sert sözlerle kavgaya döndü!

Android‘in önde gelen üreticilerinden HTC ve Samsung arasındaki rekabet cuma günü Twitter’a taştı. HTC, kazandığı ödüllerle övünürken buna Samsung‘dan cevap gecikmedi. Bunun ardından HTC’den gelen cevap sert oldu.

Twitter’da ki çekişme, HTC’nin Mobile Awards’da “2013′ün en çekici cebi” ödülünü kazanmasıyla başladı.Bunun üzerine twitter’da şu şekilde kutladı ; “Geçtiğimiz gece Mobile Awards’da ’2013′ün en çekici cebi’ ödülünü kazandık. #HTCOne, Ouch @SamsungMobileUK”

Samsung'un adının geçmesi üzerine samsung sabredemedi ve cevap verdi verdiği cevap ; @htc_uk Sorun yok dostlar, geçtiğimiz gece kollarımız kazandığımız ödüllerle doluydu. O ödülü almanızda sakınca yok!

Bunun üzerine hayli sinirlenen HTC ingiltere pr takımı, Twitter üzerinden yazdığı cevapta bu kez Samsung’u fena çarptı işte o cevap; “@SamsungMobile UK rakipleriniz hakkında sahte yorumlar yazması için tuttuğunuz öğrenciler sonunda işe yaradı. Belki ücretlerini biraz artırırsınız?”

HTC’nin tweet’i, Tayvan’da Samsung’un öğrencilere forumlarda isimsiz yorumlar yazması için yaptığı ödemelere işaret ediyor. Bu olaylar henüz inceleme altında bulunuyor.

Bu işin sonu nolur hep birlikte göreceğiz.

Kaynak ; http://sihirliblog.com/htc-ve-samsung-birbirine-girdi/
 

invincible

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Ağustos 2012
Mesajlar
48
Reaction score
0
Firma iki arkadaş gibi birbiriyle sosyal medya üzerinden atışıyor, çok ilginç. Acana kim yazıyor, pazarlama müdürleri mi, firmayı temsil eden bir kişi yazıyor olmalı sonuçta.Rekabet kaliteyi yukarıya taşıyan güzel bir unsur ama dünya devi teknoloji devlerinin de belli bir seviyenin altına inmemesini beklerdim.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst