İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

html- css- javascript bilen- acil ücretli kolay iş

yamato

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Mayıs 2010
Mesajlar
110
Reaction score
4
Toplu bir siparişimiz var, telif sorunu olmayan 10-15 adet free jquery slider gerekiyor, header olarak kullanılacak, foto galeri vs. istemiyorun. İstediğimiz bir html sayfa içinde slider, -resimler ve javascriptler ayrı klasörlerin içinde olmak üzere- acil teslim edilecek. HTML sayfada sadece slider olucak.

Slider da ne resim olduğu hiç önemli değil...Direk random da çalışabilir ancak linkli, numaralı ve pause-play butonlu olanlar tercihimdir.

Sorunsuz çalışır vaziyette olması ve bizi uğraştırmaması gerekiyor, direk sayfaya gömülecek şekilde...Sitelere panel yazacağız, yazılı kısımlar varsa link1, link2, link3... üst slogan, yan slogan vs.. değiştirilecek teslim edilmesi gerekiyor.

Zaten ücresiz yüzlerce slidera ulaşabilirsiniz, veya arşivinizden olabilir, istediğimiz bunların acil olarak ayıklanarak temiz şekilde teslim edilmesi. Flash da kabul edebilirim ancak resimleri xml den, klasörden veya text dosyasından çekmesi kaydıyla...Fiyat, ödeme, teslim süresinin pm olarak gönderilmesini rica ederim.

Saygılarımla...
 

Loi

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Kasım 2006
Mesajlar
6,192
Reaction score
44
Konum
localhost
Resim boyutları, slider boyutları bu işte önemli bir husus olabilir, bu konuda da bilgi verirseniz daha iyi olur sanki..
 

yamato

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Mayıs 2010
Mesajlar
110
Reaction score
4
resim boyutlaında genişlik yaklaşık 700-1000 px arası olabilir, header olduğu için buna orantılı yükseklikler uygundur, 250- 400 px gibi.

Ancak farklı boyutlarda da olabilir, sitenin ana header- slider ı olarak kullanılmaya uygun ölçüler de olması yeterli. Her şekilde onu tasarıma giydirebiliriz.

Ekleme: Gelen pm ler ve sorulanlar üzerine edit:

Arkadaşlar, farklı önerilere açığız, ancak bunlarla template oluşturacağız ve yönetim paneli yazılacak, bu sebeple slide imajlarının dışardan çekilmesi gerek, müdahale edebilmemiz gerek. Örn. Flashla yapmak isteyenler bunu göz önüne almalılar.

Geçiş efektleri konusunda bir sıkıntı yok, serbest, adet konusunda bir sıkıntı yok, 10-20 arası tekliflere açığız.

Diğer konu, ücretlendirme:

Kolay iş derken angarya iş-bedavaya iş yaptırma, hakkından az para ödeme gibi bir niyetim yok, aksine ne istediğimi anlayacak kadar template hazırlamış, temiz iş çıkartacak arkadaşlar tekliflerini sunsun.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst