İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

HTML dersi dökümanı ?

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
Benim sınıf değişti artık operatörlük dersine girmicekmişim :) aslında çok sevmeye başlamıştım klasörleri kısa yolları filan anlatıyodum neyse bana şimdi html i detaylı bir şekilde anlatan döküman lazım bilen varsa paylaşırsa sevinirim. html dersine giricekmişim :S
metalar taglar , tablolar , css vs. ne kadar ayrıntılı ve uzun olursa o kadar iyi olur.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
css konusunda yanlış hatırlamıyorsam sana döküman göndermiştim. Onu inceleyebilirsin.

HMTL konusunda da gene hatırladığım kadarı ile Hakkı Öcal'ın kitapları vardı. Hatta sitesi de www.mutasyon.net'de birçok bdökümana yer vermişti.

Bunlar işini görürmü bilmiyorum ama bir incele istersen.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
css konusunda yanlış hatırlamıyorsam sana döküman göndermiştim. Onu inceleyebilirsin.

HMTL konusunda da gene hatırladığım kadarı ile Hakkı Öcal'ın kitapları vardı. Hatta sitesi de www.mutasyon.net'de birçok bdökümana yer vermişti.

Bunlar işini görürmü bilmiyorum ama bir incele istersen.

sitesi :) çökmüş

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.