İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

HTML tasarım ve Flatcast radyo kurulumu...

erdincturan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle herkese iyi günler. Elimdeki bir domaine flatcast radyo kuracağım. Aslında domain bana ait değil ancak vaktim ve yeteri kadar HTML bilgim olmadığından ücretli olarak yaptırmak istiyorum. Radyo kodu elimde var sadece HTML olarak kodlayıp kurulumun yapılması gerek. Profesyonel bir çalışma olursa iyi olur. Gerekli durumlarda grafik bilgim var ben de yardımcı olurum. Referans ve ücret talebini konu altından paylaşabilirsiniz.

RidvanBrkmk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle herkese iyi günler. Elimdeki bir domaine flatcast radyo kuracağım. Aslında domain bana ait değil ancak vaktim ve yeteri kadar HTML bilgim olmadığından ücretli olarak yaptırmak istiyorum. Radyo kodu elimde var sadece HTML olarak kodlayıp kurulumun yapılması gerek. Profesyonel bir çalışma olursa iyi olur. Gerekli durumlarda grafik bilgim var ben de yardımcı olurum. Referans ve ücret talebini konu altından paylaşabilirsiniz.

Hocam bence azda bilginiz varsa ücretsiz burda indire bilirsiniz kendinize eger bilginiz yoksa size yardım edebilirim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.