İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Html [Yardım]

Dogueren

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Mayıs 2012
Mesajlar
26
Reaction score
0
Merhabalar, bir konu hakkında yardım istiycem iyinet ailesinden.

Şimdi www . siteismi . com giriş yapınca bi index açılıcak orda işte üye girişi üye kaydı ve forum butonları olucak.

Mybb sistemi kurulu hostingime www . siteismi . com diye girince direk foruma giriyor. benim istediğim siteismi.com yazınca o tasarladığım index sayfasının çıkması forum butonuna basınca www . siteismi . com / index.php olarak foruma girmesi bu konu hakkında yardım edermisiniz şimdiden çok teşekkür ederim.
 

Utip

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Nisan 2012
Mesajlar
94
Reaction score
0
Forumun index.php sayfası her zaman kullanılmıyorsa ismini değiştirip kendi index sayfanı kullanabilirsin. Her zaman kullanılıyorsa. Kurabiye ile belki sorunu çözebilirsin. Forum'un index'inin en başına bir kurabiye tanımlanmış mı diye sorar, tanımlanmamışsa direk senin hazırladığın yedek indexe gönderirsin(indexi hiç çalıştırmadan çıkış için kod yazman gerekir meta içinde refresh komutu sanırım işini görür), yedek indexinde istediğin işlemi yapar ve birde kurabiye tanımlarsın. Forumun indexinde kurabiye tanımlanmışsa, kurabiyeyi güncellersin.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst