İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Html'de mail listesi ile yenilikleri haber vermenin imkani war mi ?

M

mgurkut

Misafir
merhaba arkadaslar
html sayfasina mail list yaratip bu mail liste uye olanlara toplu olarak sitedeki yenilikleri haber vermenin caresi war mi ? java olarak arastirmistim ama herhangi bir sonuca rastlamadim.. herhangi bi sekilde isteyenlerin mail adresleri bana ulasmali yani otomatik bi sistem istemiyorum bi sekilde kullanici bi tusa bastiginda yeterki mail adresi bana ulassin ben o adresleri outlook a ekleyerek manuel olarak mail le yenilikleri haber vermek isterim.. bunun imkanı war mı ?
 
M

mgurkut

Misafir
web serwerim php yi desteklemiyor dolayisiyle html veya java script ile yapabilirim sadece tabii oyle birsey warsa.. yani php olmaz maalesef
 

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ocak 2004
Mesajlar
1,443
Reaction score
0
HTML ile gönderme yapamazsınız sanırım. Bedava formmail hizmeti veren siteler var, bunları araştırabilirsiniz. (adresini hatırlamadığım için yazamıyorum)
 
M

mgurkut

Misafir
peki dediginizi deneyecegim bu arada sizde herhangi bir ipucu bulursaniz formmail ve/veya java kodu ile ilgili yazarsaniz sevinirim
 

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Ekim 2004
Mesajlar
641
Reaction score
0
elmas yanlış anlamışsın soruyu arkadaş form2mail aramıyor. Kullanıcı mail adresini yazcak ve mail liste kayıt olcak sonra web sahibi bu kayıt olanların hepsine 1 anda mail yollayabilcek. Php nuke deki gazete olayı yani :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Üst