İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

http://spezialreporte.de/ den ödeme alan varmı?

H

hibrahim

Misafir
merhaba arkadaşlar http://spezialreporte.de/blackbook/?9489 bu fimadan ödeme alan varmı şimdi bu firma bana biraz güvensiz geldi ama geçen gün astalavista.com(en büyük crack,marez kısacası illegal arşivi) a girdiğimde orda da banner ini gördüm o zaman demekki ödüyomuş dedim ama üye olurken bizden istediği payment bilgileri sadece banka adı hesap numarası hesap adı başka bişe yok benim bildiğim kadarıyla yurtdışından para göndermek için bunlar yeterli değil swift kodu fln da gerekli değilmi yoksa benmi yanlış biliyorum.Kısacası bu firmadan ödeme alan varmı aldıysa nasıl(bilgilerine ne yazıp aldı)..

+bir şey daha bu firma değil ama jpds de popup açmak serbest mi tamam açtığın zaman pay per click oranın düşüyo ama legal mı yani onu soruyorum.. teşekkürler..

firmanın sayfası (refererli kısmı):
http://spezialreporte.de/blackbook/?9489

yukardaki firmanın sayfası(referersiz kısmı)
http://spezialreporte.de/

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba ben bu sitesen ilk ödememi aldım zaten benim alt üyem olarak kaydolmuşsun,şimdi 25 euro'yu geçince aushzahlung başlığıyla bulunan bölüme tıkla ve paran 1 hafta içinde hesabına yatıyor,ben ilk ödeme olarak 37,78 euro aldım tabii hesabım tl olduğu için tl olarak hesabıma 65.800.00 tl yatırmışlat tabii biraz kesintisi var

M

mdozzy

Misafir
Arkadaşlar biraz cahilce bir soru olcak ama mazur görün!Hesap numarasının bankamatik kartı üzerindeki noyla alakası varmı?varsa o numaranın hangi kısmı hesap n o oluyor?

H

hibrahim

Misafir
yanlış olmasın ama benim bildiğim kadarıyla kartın üstündeki numara değil bendeki kartın üstünde iki numara var biri 14 rakamlımı ne o değil hesap numaram onun hemen altında başka bir numara daha var hesap numaram diye onu kullanıyorum.. bilen arkadaşlar varsa söylerse daha iyi olur ben acele olsun diye ama büyük bi ihtimalle benim dediğim gibi..(galiba bankalar o kartın üstündeki numaradan da anlıyolar ama sana ait olduğunu)

M

mdozzy

Misafir
bende dediğin gibi biliyorum ama tam emin diilim yani birkeresinde bir arkadaş kart üzerindeki numarayı hesap numarası diye vermiştii ordan aklımda kalmış sanırım ama hangi no onu kestiremiyom işte:)
Forumda senle bana kaldı galiba:)

H

hibrahim

Misafir
butun forum bizimdir:) şu anda google dan webmaster forumları aratıp üye oluyorum az önceki ingilizce metini yollıcam az önce uye olduğum 4-5 tane grubada yolladım inşallah bişeler olur..

M

mdozzy

Misafir
msn varmı? :)daha kolay olcak sanırım:)ya okadr çok foruma üye oldumki son bir haftadır kafamda şifreler kullanıcı adları uçuşuyo:)nereye ne yazdığımı bilemez oldum:)
forumların çoguda kabul görmedi zaten vıy reklam yasak vıy şölede bölede:)
bende evirip çevirip yine yazıyom:)

H

hibrahim

Misafir
krake' Alıntı:
merhaba ben bu sitesen ilk ödememi aldım zaten benim alt üyem olarak kaydolmuşsun,şimdi 25 euro'yu geçince aushzahlung başlığıyla bulunan bölüme tıkla ve paran 1 hafta içinde hesabına yatıyor,ben ilk ödeme olarak 37,78 euro aldım tabii hesabım tl olduğu için tl olarak hesabıma 65.800.00 tl yatırmışlat tabii biraz kesintisi var

krake yukarda zaten benim üstümdne üye olmuşsun dedin bunu nerden görebiliyosun... ah şu almanca ne var yani herşey ingilizce olsa tamam translation siteleri işe yarıyo ama gözden kaçırmışım galiba:) cevaplarsan sevinirm.

SONRADAN GÖRDM HİÇ ALT ÜYEM OLMADIĞI İÇİN DİKKATİMİ ÇEKMEMİŞ:)

H

hibrahim

Misafir
arkadaşlar az önce itibariyle 25€ luk ödemeyi istedim bakalım ne olcak gelişmeleri size bildiririm..

M

mdozzy

Misafir
Baba büyüksüünn:):Hayırlı olsun!Umarım yatarr:)Yaf bende o sponsora
kayıt olmaya çalışıomda bi türlü açamadım sayfayı:(

M

mdozzy

Misafir
Arkadaşlar bu adamlara başvurdumda ben 4 saat içinde mail atacaklardı olup olmadığına dair ama hala cvp gelmedi ne iştir bu?

H

hibrahim

Misafir
bi yanlışlık yapmışsındır ben üye olduğumda hemen mail gelmişti. bence tekrar üye olmayı dene....

bu arada 3 gün oldu ödemeyi isteyeli...bakalım önümüzdeki hafta yatırcaklarmı parayı.. inşallah yatırırlar...

M

mdozzy

Misafir
İnşallah yatırırlar:)Bende senden gelecek haberleri bekliyorum:)Yslnışlıktsnmıdır bilmem bidaha deniyeyim şimdii:)

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimödi arkadaşlar bu siteye kaydolup,kabul edilmeyenler olabilir,bu tamamen onların belirlediği bir şey,bildiğim kadarıyla bir ayrım yapmıyorlar e 2.dereceden alan adlarınada sponsor oluyorlar,onun için bir daha dene balki tam üye olamamışsındır,ilk üüye olduğunmda sadece adım ve site adıyla kaydolmuş,daha sonra,üyelik bilg,lerimi doldurdum,tekrar dene olması lazım......

M

mdozzy

Misafir
Üye olmayı başardım sanırım çünkü son denememde şube kodu girilen yere banka adı şube kodu ve hesap numarasını birlikte girdim ve hemen cvp maili geldi!Şimdide bakıyorum clickleri sayıyor!Yani sorun yok.Bayağıda iyi gidiyor umarım paramızıda alabiliriz biz taamlatana kadar bir aksilikte çıkmaz inşallah:)1eu oldu:) kaldı 24:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.