Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

http://www.kalbimde.com/?refer=nakhit1008 hakkında acil yardım

A

analist

Misafir
Arkadaşlar www.analist.gen.tr adresine iş bilgisarımdan girdiğim zaman http://www.kalbimde.com/?refer=nakhit1008 sitesi ayrı bir explorerda açılıyor. :mad:
Evdeki bilgisayarımda böyle bir problem yok.Bu durumdan kurtulmak için ne yapmalıyım.Siteye girdiğinizde sizde de bu site açılıyor mu? Üye olup da siteye yerleştirdiğim list butonları boyle bir şeye sebeb olabilir mi?

Konuyla ilgili bilgisi olanlardan çok acil yardım talep ediyorum.

S

sevdik

Misafir
slm

bilgim yok o konu hakkinda sadece kalbimdecom un sahtekar olduklarini biliyorum suanda sitene girdim birsey acilmadi isyerindeki pc de belki birsey yuklenmistir

A

analist

Misafir
teşekkürler sevdik
çok sinir bozucu bir durum
iş bilgisayarımda gerekli taramaları da yaptırdım ancak bir sonuç alamadık

saolasın

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şu kalbimde ile ilgili tek bir olumlu eleştiri duymadım.
hala 3,4 aydır sitelerde insanlar neden kullanıyor anlamadım. ödememi alıyorlar yoksa?..

Chatturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.kalbimde.com/?refer=nakhit1008 ... Bu sanırım bir çeşit yazılım yüklüyorlar bilgisayarına, bazı anahtar kelimeler içeriyor. O kelimelerle ilgili bir site girdiğinde kendi belirledikleri siteler çıkıyor. Zamanında bana bulaşmıştı ve 4-5 tane virüs, spy, trojan programları ile taratmama rağmen temizleyememişti. (Oturup helal yollarla para kazanmaya çalışacaklarına, böyle şeyler için zaman ayıranlar bu defa Türk ve yazılımları yabancı virüs programlarının dblerinde yok) Bunun nasıl çözüleceğini bilen biri varsa, çözümü söyler, yoksa benim gibi yap, elini ve dilini korkak alıştırma, elinle format, dilinle güzel bir beddua gönder bunu yapanlara :D (1 saat sonramızın garantisi yok, 3-5 Dolar için değer mi milleti rahatsız etmeye ben onu düşünüyorum!)

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
iframe ise explorer ayarlarından bunu belirleyebiliyorsunuz.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla harbiden bu siteyi halen kullanan var ve para alnı hiç duymadım ve bu siteyi büyük sistelrde halen devame den var sanırım bazı kişilere parasını ödüyorlar ?

C

Chap

Misafir
Nakhit ile çalışıyordum. Sadece 45 milyon para alacağım vardı. O da 1-2 ayda toplandı. Mail attım, ödeme yapmamışları çünkü. Ortaklık id'mi istediler, ses seda çıkmadı ancak 1-2 hafta üstüste sıkıştırdım ve daha ödeme limitimin dolmadığını söylediler. Halbuki dolmuştu. Ben deistatistikleri ve ne kadar tuttuğunu yolladım. Yanlış hesaplamışısz dediler ödeme yaptılar ve sizden beklediğimiz hiti alamadık, ortaklığımız bitmiştir dediler. Bens ert cevap yazmıştım. yani kendilerince kovdular. Onlara sağlam hit gönderen yerler lazım. Hiç girmeyin ortaklıklarına derim. Günde 4000-5000 arası hit yolluyordum sitelerimden.

A

analist

Misafir
Tüm arkadaşlara verdikleri bilgilerden ve yardımlarından ötürü teşekkür ederim.
Yoktur, pazartesi günü ilk işim gonderdiğin linkteki programı indirip temizlik yapmak olacak saolasın :)

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kalbimde.com ve yan siteleriyle aralıklarla uzun süredir çalışıyorum. peşin para ile.
para alabiliyor musunuz sorusu herhalde tıklama ya da üye etme yöntemiyle kazananlar için. kötü bir şey söyleyemeyeceğim bir yanlışlarını görmedim :)

K

Kayıtsız Üye

Misafir
SELAM

MERHABA BEN KALBİMDE COM SİTESİNE ÖDEME YAPMAK İSTEMİYORUM