İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

http://www.mustafayagci.com/

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
*Bu sitede kullanılan scripti tanıyan var mı ?
*Böyle bir site yaptırmak istenilse, ne kadar bir ücret talep edilir ?
*Böyle bir site yapabilecek, referans gösterebilecek webmaster var mı ?

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Ben sitede amışam bişi göremedim herşey normal.Bundan kat kat hatta 5 kat daha iyisini joomla ya bi kaç eklenti bileşen, modul ve mambotlarla yapabilirsin.
Ben uğraşamam dersen bunun 10 kat daha iyisini joomla ile kurarım.Ayrıca kendine özel temanıda yaparım....

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kendi yapmış anladığım kadarıyla... ya da hazır yazılımları birleştirmiş. asp ile kodlanmış.

sistem 100-200 ytl arasına kodlanabilir. eğer düşünüyorsan öm at.

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selim61' Alıntı:
Ben sitede amışam bişi göremedim herşey normal.Bundan kat kat hatta 5 kat daha iyisini joomla ya bi kaç eklenti bileşen, modul ve mambotlarla yapabilirsin.
Ben uğraşamam dersen bunun 10 kat daha iyisini joomla ile kurarım.Ayrıca kendine özel temanıda yaparım....

Uğraşmasına uğraşırım da, şuan için bana zaman gerekiyor.(Diğer işlerim için) Bu yüzden para ile yazdırabilirim.Uygun bir fiyata bu tür bir site yapabilecek arkadaşların tekliflerini bekliyorum.

Not : Sitenin kullandığı scripti tanıyanlar da cevap yazarsa sevinirim.

F

flashcenter.net

Misafir
selim61' Alıntı:
Ben uğraşamam dersen bunun 10 kat daha iyisini joomla ile kurarım.Ayrıca kendine özel temanıda yaparım....[/QUOT

Mesela ben sitemi joomla ile yaptım ve bedava yani (www.roketoyun.com).

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.