Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Hukuki Bir Konu hakkinda bilgilendirmisiniz

piryolu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
20
Merhabalar , Normalinde kavgasiz kufursuz ve asagilama olmayan sitemde 2 uye arasinda bir laf dalasmasi olmus, Bir uye digerine ne varsa saymis..

Bu olay savciliga veya adli makamlara intikal ederse yapmam gereken nedir

Bu Konuda hic bir fikrim ve bilgim yok, Yurt Disinda yasiyorum, Taciz ve kufurlere mahruz kalan kisi savciliga basvurursa kufur eden kisi ile ilgili hangi dokumanlari ve bilgileri vermem gerekiyor,

lutfen , Durum ciddi bilgisi olanlar yazsinlar

enes5

0
Üye
Açılan Konu
33
savcılıga başvuracagını sanmıyorum olurda basvuru yaparsa sizin açınızdan bi problem olmaz sonuçta 2 kişi arasında bi olay sizi ilgilendiren bişey yok site sahibi olmak suçlu olunması anlamına gelmiyor rahat olun :)

Oğuz

2
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
118
böyle birşey gerçekleşmez merak etmeyin , en büyük dolandırıcılık olaylarında bile savcılık tehditleri boşa çıkıyor . Son günlerde çok ünlü oldu cumhuriyet başsavcılığı tehditleri , içiniz rahat olsun

mathiaxbars

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
206
Savcılık sizden ip numarasını ister okadar.Sizi ilgilendiren bir durum yok zaten.

PetscHe

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
13
senin yurtdisinda yasamanla alakali olan bir durum degilki bu...senin hukuksal durumda bisi yapman gerekmiyor ama site sahibi oldugun icin hakli kim haksiz kim ortami gevsetmen gerekir..

piryolu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
20
bilgilendirme icin tesekurler, turkiyede bilisim suclari ne sekilde isliyor bilmedigimden bu konuyu actim arkadasim yurt disinda cok ciddi cezayi yaptirimlar var..

yagmayok

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
304
Eksiğimiz çok, yavaş yavaş yerine oturacaktır.

PetscHe

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
13
bilgilendirme icin tesekurler, turkiyede bilisim suclari ne sekilde isliyor bilmedigimden bu konuyu actim arkadasim yurt disinda cok ciddi cezayi yaptirimlar var..

evet biliyorum basima geldi bir ara adamla kavga etmistim adamla alayli konustum gururumu incitme dedi hay senin gururuna dedim polisi cagirmazmi hemen gururmu incitti die:D sok oldum sonra bana kahrolasi turkler hepsi ayni dedi bende aninda polise duyuyormusun bak benim gururum nolcak dedim tmm ikinizide aliyorum demezmi iceri:D

piryolu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
20
Sorun cozuldu, 2 adami adaptasyona aldim. Yeniden uye olup Forum uyelerinden ozur dilemisler..

Turkiyede internet suclarinda buyuk bir acik ar sanirim, bir kac uyanik bundan yararlanip kose olabilirdesenize.. :)

Ö-E Tasarım

0
Üye
Açılan Konu
1
köşe oladabilir olmayadabilir. Her savcımız ayrı telden çaldığı için bakmışsın arkadaşının messenger hesabını hekledi diye 2 yıl hapis cezası almışsın bir bakmışsın insanları dolandırarak milyarlar hüpletmişsin ya delil yetersizliği ya da her ne ise o işte.

Burası Türkiye ama yakınmıyorum sonuçta vatanım. Her şey zamanla oturacak elbet ki yavaş yavaş oturmaya başladı.