İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hukuki Bir Konu hakkinda bilgilendirmisiniz

piryolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Merhabalar , Normalinde kavgasiz kufursuz ve asagilama olmayan sitemde 2 uye arasinda bir laf dalasmasi olmus, Bir uye digerine ne varsa saymis..

Bu olay savciliga veya adli makamlara intikal ederse yapmam gereken nedir

Bu Konuda hic bir fikrim ve bilgim yok, Yurt Disinda yasiyorum, Taciz ve kufurlere mahruz kalan kisi savciliga basvurursa kufur eden kisi ile ilgili hangi dokumanlari ve bilgileri vermem gerekiyor,

lutfen , Durum ciddi bilgisi olanlar yazsinlar

enes5

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
savcılıga başvuracagını sanmıyorum olurda basvuru yaparsa sizin açınızdan bi problem olmaz sonuçta 2 kişi arasında bi olay sizi ilgilendiren bişey yok site sahibi olmak suçlu olunması anlamına gelmiyor rahat olun :)

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
böyle birşey gerçekleşmez merak etmeyin , en büyük dolandırıcılık olaylarında bile savcılık tehditleri boşa çıkıyor . Son günlerde çok ünlü oldu cumhuriyet başsavcılığı tehditleri , içiniz rahat olsun

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Savcılık sizden ip numarasını ister okadar.Sizi ilgilendiren bir durum yok zaten.

PetscHe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
senin yurtdisinda yasamanla alakali olan bir durum degilki bu...senin hukuksal durumda bisi yapman gerekmiyor ama site sahibi oldugun icin hakli kim haksiz kim ortami gevsetmen gerekir..

piryolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
bilgilendirme icin tesekurler, turkiyede bilisim suclari ne sekilde isliyor bilmedigimden bu konuyu actim arkadasim yurt disinda cok ciddi cezayi yaptirimlar var..

PetscHe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
bilgilendirme icin tesekurler, turkiyede bilisim suclari ne sekilde isliyor bilmedigimden bu konuyu actim arkadasim yurt disinda cok ciddi cezayi yaptirimlar var..

evet biliyorum basima geldi bir ara adamla kavga etmistim adamla alayli konustum gururumu incitme dedi hay senin gururuna dedim polisi cagirmazmi hemen gururmu incitti die:D sok oldum sonra bana kahrolasi turkler hepsi ayni dedi bende aninda polise duyuyormusun bak benim gururum nolcak dedim tmm ikinizide aliyorum demezmi iceri:D

piryolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Sorun cozuldu, 2 adami adaptasyona aldim. Yeniden uye olup Forum uyelerinden ozur dilemisler..

Turkiyede internet suclarinda buyuk bir acik ar sanirim, bir kac uyanik bundan yararlanip kose olabilirdesenize.. :)

Ö-E Tasarım

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
köşe oladabilir olmayadabilir. Her savcımız ayrı telden çaldığı için bakmışsın arkadaşının messenger hesabını hekledi diye 2 yıl hapis cezası almışsın bir bakmışsın insanları dolandırarak milyarlar hüpletmişsin ya delil yetersizliği ya da her ne ise o işte.

Burası Türkiye ama yakınmıyorum sonuçta vatanım. Her şey zamanla oturacak elbet ki yavaş yavaş oturmaya başladı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.