İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hurraa Okey v1.0 Satışa Çıkmıştır - En Kaliteli Okey Yazılımı!

Ahbap

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Ağustos 2006
Mesajlar
66
Reaction score
0
Konum
Ankara
Hurraa Okey v1.0

Merhaba arkadaşlar,
Hurraa Tavla v1.0 yazılımımızdandan sonra tecrübemizi, kalitemizi ve profesyonelliğimizi çok daha fazla arttırarak Hurraa Okey v1.0 yazılımımızı sizlerin beğenisine sunduk. Bu kaliteyi başka hiç bir okey oyununda bulamayacağınıza emin olabilirsiniz!

Gelelim yazılımın detaylarına:
Oyunumuzun client kısmı flex ile, server kısmı ise java ile kodlanmıştır. Satışa çıkarılmadan önce uzun bir süre test aşamasından geçirilmiştir ve çok sağlam duruma getirilmiştir.

Özellikler:

- Etkileyici Tasarım
Hurraa Okey tasarımı çok özenli bir şekilde hazırlanmış olup, şu anda çoğu okey yazılımından kat kat üstün görselliğe sahiptir. Bu da kullanıcılarınızın sıkılmadan oynamalarını sağlar.

- Ses Efektleri
Oyunu daha fazla eğlenceli hale getirerek kullanıcı memnuniyetini arttırır. Unutmayın kullanıcı memnuniyeti demek, gelirin artması demektir.

- Kişisel Ayarlar
Oyuncular oyunla ilgili istediği ayarları rahatlıkla ayarlar kısmından yapabilirler.

- Oyuncu Profilleri
Oyun içinde çeşitli bilgilerin ve kullanıcı resminin olduğu profil görünümü bulunmaktadır.

- Hediye Gönderme
Kullanıcılar birbirlerine jest amaçlı çeşili hediyeler gönderebilir ve bu da oyunu çok daha fazla eğlenceli hale getirir.

- Seviye Sistemi
Oyunda kullanıcıların birbirleriyle yarışabilmelerini sağlayan seviye sistemi bulunmaktadır. Oyun kazandıkça seviyeleri artmaktadır.

- Oyuncu Sıralaması
Arkadaşlarınızın ve genel oyuncuların arasında en iyilerin gösterildiği liste bulunmaktadır.

- Profil Resimleri
Oyun içinde çeşitli yerlerde kullanıcıların facebook resimleri gösterilir.

- Facebook Oto Paylaşım Özelliği
Kullanıcılar oyun oynadıkça çeşitli durumlara göre otomatik olarak duvarlarına paylaşım yapılmaktadır. Rahatsızlık vermesini engellemek için de paylaşımlara sınır konulmuştur. Bu özellik sayesinde çok daha fazla kullanıcı çekebilirsiniz.

- Oyun İçi Sohbet
Kullanıcıların hem oyun oynayıp hem de sohbet edebilmelerine imkan tanır.

- Websitesi entegrasyonu
İstediğiniz taktirde uygulamanız web sitenizde de çalışabilecek şekilde entegre edilir.(Facebook bağlantılı - opsiyonel) (vBulletin siteler de dahildir)

Bu özelliklerin yanında daha pek çok özellik bulunmaktadır. Aşağıdaki linkten detaylı olarak inceleyebilir, bu profesyonel oyunun detaylarını kendiniz görebilirsiniz.

Ek olarak sistem domaine lisanslı olarak hazırlanıp verilecektir.

Ekran Görüntüleri:
ss1.png


ss2.png


ss3.png



Gereksinimler:

Serverın çalışması için java çalıştıran ve minimum mysql5 yüklü bir server'a(vps,vds,dedicated, vs...) ve flash dosyasını host etmek için de ufak bir alana ihtiyaç vardır. Bu özelliklerin olduğu tüm işletim sistemlerinde çalışabilmektedir. Sistem için gereken tüm altyapı bu kadardır. Fakat çok yüksek online kullanıcıya sahip olmayı planlıyorsanız dedicated kullanmanızı tasiye ederim.

Demo İçin Tıkla


Fiyat(Peşin havale ile): 3250 TL + KDV
Fiyat(Sanal pazar üzerinden taksitli olarak): 3450 TL + KDV

Not1 : Aynı tasarım sadece 5 kişiye satılacaktır. Her 5 kişi için yeni tasarım hazırlanacaktır.

Not2 : Satın alacak kişilerle anlaşma imzalanarak iki tarafın hakları da garanti altına alınacaktır.

Not3: Arkadaşlar lütfen “fiyat çok fazla”, “pahalı” gibi yorumlar yazmayın. Okey yazılımları arasında bu kalitede, bu görsellikte bir okey yazılımını bu fiyata hiçbir yerde bulamazsınız. Özel olarak bu seviyede bir okey yazılımı yazdırmak için firmaları araştırın isterseniz. 10.000TL üzeri fiyatlar söyleyeceklerdir.

Not4: Oyunun yönetimi şu an için konsoldan yapılmaktadır ve yönetim paneli yazılmaya başlanmıştır. Satın lacak kişilerden gelen talepler doğrultusunda geliştiilmesi tamamlanıp, ücretsiz olarak müşterilerimizin kullanımına sunulacaktır.

Not5: Satılan her oyuna alıcının vereceği bir logo ve maskot konulacaktır. Yani şu anki maskot ve logo satılmayacaktr. Ek olarak sağ tık menüsündeki Hurraa linki kaldırılamaz.

Özel projeleri olanlar pm ile iletişime geçebilirler. Özel istek üzerine yazılım geliştirebiliriz.

Bunların dışında unuttuğum, atladığım yer olursa zamanla güncellemeler yapacağım.

Herkese iyi çalışmalar
Alişan YILMAZ
hurraa[ at ]hurraa.net

Hurraa Okey v1.0
www.hurraa.net/
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst