İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İ4PTC|Günde $1 Kazanın 100 Reklam Tıklayın|Min. Ödm. Yok

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Teşekkürler, 0.11$ ödemem yatmış paypal hesabına, tıklamayla falan kazanc biraz zor gibi.

Sitelere üye olarak kazanç sağlamak daha kolya, üye olduğunuz site başına 0.1$ veriyor, ama sistem kabul etmiyor bazen üyeliği. Ben 3 siteye üye oldum 1 tanesi onaylanmış.

Sayın bross, ben biraz acemiyim, daha çok kazanmak mümkünse bu siteden bana detayları ö.m atın lütfen, sonuçta sizin refinizim sizde kazancaksınız :)

matem40

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Teşekkürler, 0.11$ ödemem yatmış paypal hesabına, tıklamayla falan kazanc biraz zor gibi.

Sitelere üye olarak kazanç sağlamak daha kolya, üye olduğunuz site başına 0.1$ veriyor, ama sistem kabul etmiyor bazen üyeliği. Ben 3 siteye üye oldum 1 tanesi onaylanmış.

Sayın bross, ben biraz acemiyim, daha çok kazanmak mümkünse bu siteden bana detayları ö.m atın lütfen, sonuçta sizin refinizim sizde kazancaksınız :)
siteye üye olduysan bir hafta içinde onaylanır ne bu acele bekloe bakalım

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
siteye üye olduysan bir hafta içinde onaylanır ne bu acele bekloe bakalım

27 ağustos tarihinde zaten sign up bölümünde gözüken 3 tane siteye üye olmuştum, 0.1$ getirisi var herbirinin, ama ne yazıkki hepsi onaylanmıyormuş bazen, bunu ben i4ptc nin kendi forumundada okudum, sign up ta sorun olabiliyor diye.

bros

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence sitedeki click exchange sitelerine tıklayıp kredi kazanın.Tık oranı 1:1 yani 1 tıka 1 tane kendi reklamınızı yayınlatıp tıklatabileceğiniz kredi kazanırsınız.Günde 50 site çıkıyor.Günlük 50 tane tıklayıp 50 kredi kazanabilirsiniz.
PTP sitelerine kredinizle link verebilirsiniz.Ya da kendi istediğiniz sitelerin hitini arttırabilirsiniz.
PTS bölümünde ise sizden istenilen şeyi yapmanız gerekir.Üye olduktan sonra hemen bırakmayınız.Başlıklarda mesela 5 day 30 click yazar.Yani istenen şeyler 5 gün tık yap veya toplam 30 tık yap gibi.Eğer hala onaylanmazsa üye olduğunuz siteye mesaj atın onaylanır.
PTC bölümünde aynı logiptc gibi ara sıra reklamlar çıkar.Bunların süreleri genellikle 1 dakikadır.Yani siteyi çok kontrol etmeniz lazım.Ama logitpc'nin uyarıcı toolbarı var bunun yok.Mesela ben şansıma bir günde 120 tık yapmıştım.Şimdi azaltmışlar.
Sitede ayrıca special ürünler var.Birçok ürünü beraber çok daha ucuza satıyorlar.Özellikle crazy paketini alın.Nerdeyse 5- 10$ veya 20-30$ kar edebilirsiniz.Sadece reklam tıklamayın reklam da verin.Ben kredilerimi gennelikle baamba adlı resim göster-kazan sitesinde paylaşıyorum.Türkiye için 1000 gösterim 1$'dır.Ayrıca bir siteyle de yetinmeyin.Birçok surf sitesi var.

AvA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben bi sisteme dahil olsam sizin kadar dekont mekont caps çekip koymam. ya geçin bu ayakları ya.

Merhaba size i4ptc sitesini önermek istiyorum.Günde bazen 40, bazen 50, bazen 100 reklama tıklayabilirsiniz.Günün belirli saatlerinde reklamlar çıkıyor.

Az para veren reklamlar gün boyu sabit kalıyor.Ama 0.01 veren reklamlar günün belirli saatlerinde çıkıyor.Çıkış sayısı 100'e kadar ulaşıyor.Son günlerde baya kazandım siteden.Reklam olma olasılığına karşı siteyi ara sıra inceleyin.Yani siteden günde en az bir girişte kesin 0.20 yaparsınız.Aktif olursanız daha çok kazanırsınız.Bunun dışında Paid To Read ve Paid To Signup sistemiyle yani Oku Kazan ve Üye Ol Kazan sistemiyle de kazanabilirsiniz.PTS sistemiyle her üye olduğunuz siteden 0.1$ kazanabilirsiniz.Ayrıca minimum ödemesi yok.

Buyrun istatistikler

İşte sadece bir günde aldığım ödeme.Tam 1.09$.

Buna ek olarak gün içinde 2 kere ödeme almıştım.Bu 1. ödemenin devamı.Ayrı ayrı çekmiştim paraları.

3. ödemem

4. ödemem

5. ödemem

Bazen hepsini tıklayamadığımda, ama genede bir günlük tıklarımdan aldığım ödemeler çok iyi.İki günde 2$ kazandım.Ödemeler geldikçe sık sık güncelleyecem.

Üye olmak isterseniz
REFLİ LİNK
Ya da Refsiz Link

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5