İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İçeriğim yok ama sitem yükseliyor

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Arkadaşlar,sitemin domaini 3 yıl önce reglenmiş domain park ile kullanımış.Bu yıl düştü ve ben aldım.Çok gıcık bir css temayı editleyerek siteme koydum ben bile girmiyorum siteye sadece 1 sayfadan oluşyor tek index var birde linkler koyduğum küçük bir sayfa.Ancak sitem alexa da 3.800.000 li sıralarda.Birddefa düştü geriye kalanlarda her bakışımda 300 bin kadar yükselişe geçiyor sitem 20 milyondan 3 milyon 800 bine kadar yükseldi ve yükselmeye devam ediyor..Bir çok dayalı döşeli siteye bakıyorum benden daha gerilerdeler.Forumun birinde imzam hariç backlinkimde yok :s Alan adımı satacaktım baktım sürekli yükseliyorum dün bloggera geçtim siteyi kullanmaya başladım.Sizce neden olabilir bu içeriksiz yükseliş?

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
İstatistik koy, ziyaretçilerin kaynağını görürsün...

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
evet baktım sonradan eklenen bir eklentiymiş bloggera dün geçtim o yüzden eski kayıtlara ulaşmam mümkün değil sanırım,bundan sonra yükseliş olması da normal olacak blogger olunca içerik ekledim biraz.
ayrıca google webmasterstan baktım 29 defa tıklanmış siteme normal şartlarda yükselmemesi gerek ama hayırlsı :s

me3met

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
site adresin nedir kardeşim merak ettim şimdi ilginç bir dıurum

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
site adresin nedir kardeşim merak ettim şimdi ilginç bir dıurum

kardeş şu index işi hallolmadan paylaşmak istemiyorum :)

ya ben dün bu mesajı yazarkan dünya rankım 3.800.000 lerdeydi şimdi baktım 3.447.000 lerde gene yükselmiş :) türkiye rankımda 120.000 den 67.000 e çıkmış eğer böyle devam ederse 1 hafta içinde derece yapacam :)

Hedefim türkiye de ilk yüz hadi alexa yaparsın bunu sen :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.