İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

***** içerik Başım Yanar mı ?

gafkolik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Merhaba arkadaşlar bundan 3 gün önce bir forum sitesi açtım içinde tek link oyunlar bölümü felan var ama bunları ben uploud etmiyorum uploud edenlerden alıp paylaşıyorum başım yanar mı ne gibi önlemler almalıyım lütfen yardım !

samanpan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
upload ı kimin ettiği önemli değil. sitende yayınlıyorsun sonuçta. sen ve ya bi başkası farketmez. başın yanacaksa yanar.
he başın yanar mı upload dan onu bilemem.

gafkolik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Şöyle bir yazı yayımlasam kurtulabilir miyim ?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir,
bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir,
yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız buradan bize bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
Report Abuse, Harassment, Scamming, heking, *****, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to here

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
memleketimde uyar kaldır olayı yasası var, aktif bir mail adresin olsun, foruma ekle, sürekli maillerini kontrol et, oa yazıyı koyman etki etmiyor hiç, zaten bir süre sonra DMCA basıyor tekmeyi, arama sonuçlarında bile çıkmamaya başlıyorsun

Muhendis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Merhaba arkadaşlar bundan 3 gün önce bir forum sitesi açtım içinde tek link oyunlar bölümü felan var ama bunları ben uploud etmiyorum uploud edenlerden alıp paylaşıyorum başım yanar mı ne gibi önlemler almalıyım lütfen yardım !

Merhaba,

Siz yüklememiş olsanız da aracı olduğunuz için suçlu sayılıyorsunuz. info, admin, administrator, abuse gibi e-mailler açıp hepsini birine yönlendirin. Bunu da görülebilir bir yere ekleyin. Cezai işlem uygulanmadan önce belki size ulaşmaya çalışırlar.

Evan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
5 yıldır w_arez içerik yayın yaptım sadece Rambo 4'ü yayınladığım için sitem kapandı. Kolay kolay yasal bir şey olmaz. Rambo 4'ün kameramanıda bizim siteyi nereden bulduysa kaldırıp başka Rambo 4 ekledik yine kapattılar :D

gafkolik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Merhaba,

Siz yüklememiş olsanız da aracı olduğunuz için suçlu sayılıyorsunuz. info, admin, administrator, abuse gibi e-mailler açıp hepsini birine yönlendirin. Bunu da görülebilir bir yere ekleyin. Cezai işlem uygulanmadan önce belki size ulaşmaya çalışırlar.

Öyle yaptım hocam forumun altına

Yasal Uyarı diye ekledim

Yasal Uyarı!
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir,
bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir,
yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız buradan bize bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
Report Abuse, Harassment, Scamming, heking, *****, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to here
Reklam vermek için bize buradan ulaşabilirsiniz.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Telif haklarında izinsiz dağıtmak, izinsiz yayınlamak gibi ibareleri laf olsun diye koymamışlar. O yüzden o yazdığın yazı hiç bir işe yaramaz. Telifle korunan içerik ne olursa olsun kim eklerse eklesin sorumluluk yönetime aittir.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
Peki google banlarmı ?

hukukçular google a şikeyet etmiyorlar, bilişim suçlarına girdiği için site direk kapatılıyor, ancak google seni o içeriklerle yakalarsa sandboxa sokuyor, eğer çok bilindik bir siten varsa frmtr gibi, sandboxa soksada farketmez, fenomen olmuşsundur zaten

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.