İçerik çalınması sorunum var bibakarmısınız?

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar yanlış yere açtıysam öncelikle özür dilerim.Çünkü bununla ilgili bi yer bulamadım bir site var sadece benim ve bir arkadaşın girdiği tüm içerikleri anında kendi sitesinde başlığıyla içeriğiyle resmiyle videosuyla beraber yayınlıyor bu nasıl oluyor ve bunu nasıl engelleyebiliriz bu konuda yardımı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
RSS desteğiniz var mı ?

X
Xman
Misafir
Botla çekiyorlardır muhtemelen, 2 -3 gün boyunca küfürlü ve ahlaksız başlıklı içerikler ekleyin sitenize onlar çeker çekmez konuları silin, bir daha bulaşmazlar size ;)

X
Xman
Misafir
En sağlam yolu bu, sen konuyu açar açmaz çalmaları bot kullandıklarını gösterir, sen ağza alınmayacak şeyleri yaz, aç konuyu, adamların sitesinde konu göründüğü an kendi sitenden sil, en fazla 3-5 gün daha zorlarlar.

Farklı yöntem öneren arkadaşlarda olacaktır elbet ama benim yöntemim bu ;)

0
Onaylı Üye
Üye
şimdi denedim ancak kendi sitelerinde göremedim bakalım 5 10 dakika daha bekleyeyim dediğini deneyeyim teşekkür.

0
Onaylı Üye
Üye
Aynı konudan ben de şikayetçiydim bir zamanlar. Her konumu olduğu gibi kopyalıyolardı konusu konusuna. En sonunda maillerle tehditlerle ve konulardaki resimlere yazdığım hakaretlerle konu kopyalamayı kestiler.
Bu arada hangi siteler bunlar? belki aynı şrefsizler olabilir...

0
Onaylı Üye
Üye
Bunlar her konuyu değil istediklerini alıyorlarmış şimdi biraz inceledim.hırsız sitenin adı kadinveguzellik.makalem.org
anlamadığım nasıl yapıyorlar bunu hepsini değilde 3 konu yazıyorsam 1ini alıyorlar yani benim syabildiğim 20 ye yakın yazı ancak sayabildim gerisini saymayı bıraktım bu sadece iki blogtan alıyor yazıları

0
Onaylı Üye
Üye
ilgili bağlantıyı ve ana kaynağı google a gönderin. 1 hafta içinde sonuç veriyor ve h.ırsızlık yapan site sandbox a uçuşa geçiyor.

0
Onaylı Üye
Üye
googleye bildirimde bulun alakalı linklerle gereğini yaparlar

0
Onaylı Üye
Üye
Siteyi tescilletin dava açın :D

Ekleme: Siteyi tescilletin dava açın :D

0
Onaylı Üye
Üye
teşekkür bakacaz bi çaresine artık her yol denicez

0
Onaylı Üye
Üye
hiç bir şey yapamazsın çalacak adam çalar. bu hırsızlığı lehine çevirmeye bakacaksın.nasıl mı? konu içlerine link ekleyerek. rss akışına link ekleyerek. wp kullanıyorsan footer rss diye eklenti var onu kullan.

0
Onaylı Üye
Üye
Benim konuyla ilgili bir başlığım var, bakarsan görürsün. Yazılarını emekle hazırlıyorsan yayınlamadan önce tescillet, sonra çalan olursa tescil belgeleriyle ve sayfa adres ve çıktılarıyla savcılığa usulünce bir dilekçe yaz.

Bu şekilde sonuç alırsın. Fakat ben şu pislikle karşılaştım iki defa:
siteyi şikâyet ediyorum, adam incelemeler sürerken yazıyı siliyor ve takipsizlik kararı çıkıyor. Tabii bunlar uzun işler, bir dilekçeyi veriyorsun cevabı 15-60 gün sonra geliyor. Adam yazıyı kaldırmazsa yeni düzenlenen FSEK ve Bilişim Suçları yasalarınca anasının örekesini tersten görüyor. Tazminat ve hapis talebinle yargılanıyor.

Eğer birazcık paran ve savcılıklara ayırabileceğin vaktin varsa ilgili başlığımı incelemeni öneririm.

0
Onaylı Üye
Üye
kendini avukat gibi gosterip email at, su tarihe kadar kaldirmazsaniz yasal islem baslatilacaktir diye. bir cok kisi korkup kaldirir.

0
Onaylı Üye
Üye
Eğer kullandığınız script ise ..Ayarlarında Ip bloklama varsa bunu kullanın..Loglarda görebilirsiniz belki gelen Ip aralıklarını..

Sadece bir öneri..

0
Onaylı Üye
Üye
Microsoft'un kendin göre bir işletim sistemi düzenlemesine karşıyız, kaçak xp kullaırız
Korsan filme de karşıyız, korsan film izleriz
En çok hit getiren kelime nedir diye internette arar tararız; bulunca benzer makaleleri editleriz adını esinlenmek koyarız.
İnternet özgürlüktür deriz...
Kendi makalelerimiz çalınınca; vay şe..siz hırsızlar deriz.
not: istisnalar kaideyi bozmaz.

Biz buyuz :)
Bize mübah, başkalarına günah!

0
Onaylı Üye
Üye
Benim sitem bloggerda yani sundomain bir blog benim kendi blogumla ilgili bişeyler yapmam lazım yoksa adama ulaşamıyorum yoruma kapalı hiç biyerden ulaşamıyorum küfürlü yazı yazıyorum 10 dakaa duruyo sonra siliyo ben bloggerdeki bloğuma ne yapmam gerekki bu şerefsizi engellerim

0
Onaylı Üye
Üye
Güzel bi sağ tuş kilidi kodu verebilirim ama sitene yorum bırakılmasınıda engelliyor bu kod. Eğer yorum almayan bir siteysen uygula, sadece hoşuna giden konuyu araklıyodur copy/paste ile.

Bugün başıma gelen bir olay:

Siteme bir içerik giriyorum.
Adamlar benden direk araklıyorlar.
Farkında olmadan sonra güncellemişim yazımı, yazıda doğru tarih vermişim.
Siteme yorum bırakan ziyaretçilerde başka sitede başka bir tarih var hangisi doğru diye benden çalan siteyi gösteriyorlar :)

Geri