İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İdari fikir danışma

RYstudio

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Ağustos 2013
Mesajlar
8
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar;
Tecrübe ve görüşlerinizden istifade etmek amacıyla bir kaç soru yöneltmek isterim.

Kişisel bir proje olarak www.ochat.net ismi ile bir platform geliştirdim. Java c# ve ActionScript ile yazdığım bu sistem, ortam bağımsız bir sohbet sistemi. Görüntülü ve ses akışı seçenekleri de ekleyerek şu anki beta haline getirdim.

Esasın tüm sistem, paltalk ve irc karışımı bir halde. Çoklu kanal sistemi, mikrofon sahibinin tüm odaya konuşması, op seçenekleri, kanal modları vs.

Ortam bağımsız olduğu için, hemen bir de android versiyonunu çıkarıp markete ekledim.

İşin yazılım yönü bir yana, işletmesi konusunda tecrübem bulunmamakta. Hedefim ise, para kazanmaktan ziyade, diğer sitelerin bu platformu kullanabilmesi. Örneğin flash parametresine autojoin="#kanalim" şeklinde bir ekleme ile kişi kendi sitesinde bunu yayınlayabilir. Bunun haricinde bir webmaster, neler isteyebilir özelleştirme bazında? Ya da böyle bir sistemin başka ihtiyaçları olabilir mi? İşletme ve geliştirme hakkında görüşlerinizi paylaşırsanız müteşekkir olurum.
 

notpower

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Mart 2013
Mesajlar
110
Reaction score
0
Konu ile ilgili ayrıntılı görüşmek ve mümkünse demonuzu test etmek istiyorum.

İletişim bilgisi pm atarsanız sevinirim, pm veya tel.
teşekkürler.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst