İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İdda ediyorum youtubede en çok sövülen video benimkidir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Ne istedin güzelim kediden :)

Yaratılış olarak en çok ilgimi çekenlerden birisi de kediler ve kuşlardır.. Dayanamam onlara, hele de küçük olanlarına...

smmugler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ordaki şahsiyet ben değilim benim arkadaşım ama orda seviyor hayvanı küfredenlerin hepsi de evcil hayvan beslemeyen kendilerini kedilerin koruyucusu ilan etmiş adamlar biz okuyup okuyup gülüyoruz yaratıcılığımız gelişiyor ilerde laf dalaşı olursa bu youtube delikanlılarından birkaç nağme işe yarayabilir:D:D

neyse gece gece daha fazla saçmalamayayım msn den 80 mb lık dosya göndermeye çalışıyorum bakalım ne olacak bitince ss koyacam :D

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Valla küfür edenlere bir anlam veremedim.Niye küfür ediyolar ki?

Bende kedileri çok severim,o arkadaşta kediye bir zarar vermiyor aksine onunla oynuyor.Zaten o canlılar bunun bir dövme değil sevme olduğunu bizden daha iyi anlıyorlar.Ama benim anlamadığım sapık kedi diye niye isim vermiş?

smmugler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Videolar karışmıştı yolladığım diğer bir videoya bakarsanız anlarsınız :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Küfür edenler mantıksız da senin mantık ne anlamadım, 4 dakika boyunca bir kediyle dalaşıyorsun, bunda ne bir komiklik var ne de izleme değeri birşey. Ben tuvalete girip kendimi 4 dakika çekip youtube'a koysam aynı mantık.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
@smmugler
ajdarı geçemezsin :) üzülme

smmugler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Küfür edenler mantıksız da senin mantık ne anlamadım, 4 dakika boyunca bir kediyle dalaşıyorsun, bunda ne bir komiklik var ne de izleme değeri birşey. Ben tuvalete girip kendimi 4 dakika çekip youtube'a koysam aynı mantık.

Ben bir anımı koymak istemiştim ayrıca o videodaki ben değilim ki ille de video koymak için bir nedeni olmasına gerek yok diye düşünüyorum vidivododa youtubede şaklabanlık yapan insanların videolarına laf etmiyorsun benimkine ediyorsun o video belgesel niteliğinde hem :D

@smmugler
ajdarı geçemezsin :) üzülme

en büyük üzüntüm o :(

Ayrıca arkadaşın lafı "youtubenin ...pusu oldum a..." :D

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gifted.ib kadar sakin olamadığım için konuyu kilitledim. Açıklamayıda, ondan bilmeyin diye yapıyorum..

Geyik bölümü böyle mesajlar yüzünden kapatılmıştı, lütfen yazdığınız mesajları herkesin okuduğunu düşünerek yazın. Eklediğiniz şeylerden siz rahatsız olmuyor olabilirsiniz ama bu sizi haklı kılmaz.

herkese iyi çalışmalar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.